1. Haberler
  2. Genel
  3. Üzümden Gelen Doğal Güzelliği Keşfet!

Üzümden Gelen Doğal Güzelliği Keşfet!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Caudalie ürünlerinin tamamen doğadan ilham alarak üretilen bir cilt bakım markası olduğunu biliyor muydunuz? Caudalie markasının doğuşu üzüm çekirdeklerinin ve asma yapraklarının çok güçlü bir antioksidan olduğunun keşfedilmesiyle başlamıştır. İçeriğinde tamamen saf bitki özlerinin ve doğal içeriklerin yer aldığı Caudalie her yaş ve cilt grubuna hitap eden ürünler geliştirerek tüketicilerin beğenisine sunmuştur. Ürünlerin doğal içerikleri ve kısa sürede ki etkileri sayesinde Caudalie kullananlar tarafından da oldukça beğeni kazanmıştır. O halde gelin birlikte Caudalie ürünlerini yakından inceleyelim.

Caudalie Leke Serumu

En sık yaşanılan problemlerin başında leke gelmektedir. Leke doğuştan gelebileceği gibi sonradan da oluşmaktadır. Sonradan oluşan en yaygın leke türleri arasında; güneş lekesi, sivilce lekesi, doğum lekesi bulunmaktadır. Leke tedavisi zaman ve sabır isteyen bir süreçtir. Bu zaman diliminde doğru ürünlerle düzenli cilt bakımının yapılması son derece önem taşır. Leke deyince akla ilk gelen ürünlerden biri olan Caudalie Vinoperfect serum;

  • Leke karşıtı ışıltı verici bakım serumudur.
  • %98 doğal türevli içeriklerden üretilmektedir.
  • Leke görünümünü en aza indirgemeye yardımcı olur.
  • Yeni leke oluşumunu önlemeyi destekler.
  • Cilde eşit ve aydınlık bir cilt görünümü kazandırır.

Caudalie Güneş Kremi

Caudalie Soleil Divin SPF 50 güneş koruyucu cildi UVA/UVB ışınlarına karşı koruma sağlayan antioksidan özelliği sayesinde anti aging yaşlanma karşıtı bakım sağlar. Geliştirilmiş içeriği cildi nemlendirir ve besler. Yağsız ince yapısı tüm ciltlerin kullanımına uygun olarak geliştirilmiştir. SPF 30 olarak iki referansa sahiptir. Siz de Caudalie güneş kremi ile cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyabilir, yaşlanma karşıtı bakımınızı destekleyebilirsiniz.

Caudalie Parfüm

Doğanın mucizevi etkisini Caudalie parfüm çeşitleri ile cildinizde hissedin!  % 89 doğal türevli içeriklerle hazırlanan parfüm çeşitlerinde buğday alkolü kullanılmaktadır. PEG ve silikon içermez, Aromalı Parfüm ambalajları %100 geri dönüştürülebilir özelliğe sahiptir. Her tarza uyum sağlayabilecek 5 farklı koku seçeneğini sevenlerin beğenisine sunmaktadır.

Sizde Caudalie maske, Caudalie göz kremi , Caudalie göz kremi, Caudalie nemlendirici, Caudalie leke serumu ve daha fazla ürün seçeneğini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir