ÜNLÜ & Co’ya, 25. Yıl Faaliyet Raporu ile ARC Awards’da Üç Ödül

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin öncü yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co, “Değerini Bilir” temasıyla hazırlanan 25. Yıl Faaliyet Raporu ile dünyanın en prestijli ödüllerinden ARC Awards’da 3 ayrı kategoride ödüle layık görüldü.

ÜNLÜ & Co, 25. yılı için hazırladığı Faaliyet Raporu ile ARC Awards’da ödülleri topladı. “İç Tasarım” kategorisinde altın, “Başkan Mesajı” ve “Geleneksel Faaliyet Raporu” kategorilerinde ise gümüş ödül alan ÜNLÜ & Co, “Değerini Bilir” konsepti ile hazırladığı Faaliyet Raporunda müşterilerine, paydaşlarına ve geleceğe verdiği değere odaklı mesajlarını ön plana çıkardı.

Sektöründe, iki kategoride ödül alan tek şirket

Toplam 1.875 raporun yarıştığı ARC Awards 2021’de ÜNLÜ & Co, “Geleneksel Faaliyet Raporu” ve “Başkan Mesajı” kategorilerinde kendi sektöründe ödül alan tek şirket oldu. 159 sayfalık raporda şirket çalışanlarının görselleri kullanılırken, şirketin değerleri ve vizyonu okuyucuya etkili bir şekilde aktarıldı. 2018 ve 2019 yılı faaliyet raporlarıyla da ödül alan ÜNLÜ & Co, bu alandaki iddiasını sürdürmeye devam ediyor.

“Bu başarılı yolda yürümeye devam edeceğiz”

1987 yılından itibaren verilen ve Faaliyet Raporu konusunda uluslararası alanda en prestijli ödül platformu olan ARC Awards, Faaliyet Raporlarını bu sene 27 kategoride Altın, Gümüş, Bronz ve Onur dereceleri ile değerlendirdi. Ödül ile ilgili açıklama yapan ÜNLÜ & Co İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim & Pazarlama Yönetici Direktörü Elif Özer, “ÜNLÜ & Co olarak sağlam mali yapımız, yetkin insan kaynağımız ve güçlü teknolojik altyapımız ile başarılı bir şekilde tamamladığımız 2020 yılını değerlendirdiğimiz Faaliyet Raporumuzun üç farklı kategoride ödül almasından büyük mutluluk duyuyoruz. 25. yılımızı kutladığımız bu sene halka arz sürecimizi de tamamlayarak faaliyetlerimizi bir adım öteye taşıma yönünde önemli adımlar attık. Yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi alanında Türkiye’nin öncü grubu olarak ülke ekonomimize katma değer yaratırken, girişimcilik, kadın ve eğitim alanlarında yürüttüğümüz kurumsal sosyal sorumluluk projelerimiz ile topluma fayda sağlamaya devam ediyoruz. Bu çalışmaları en etkin ve yalın şekilde yansıtmayı hedeflediğimiz “25. Yıl Faaliyet Raporu”muzun ARC Awards ve benzeri ödüllerle taçlandırılması bizi daha da motive ediyor. Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte yeni başarılar ve ödüller için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir