Ümit Davala Galatasaray’a Veda Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da yardımcı antrenörlerden Ümit Davala, sarı kırmızılı takıma veda ettiğini ve yeni bir göreve başlayacağını duyurdu.

Ümit Davala’nın yaptığı açıklamada; “Yaşanan sakatlıklar, vazgeçmeden gerçekleşen tüm geri dönüşler, ailem olarak gördüğüm Galatasaray Kulübü için yaptığım sayısız fedakarlık ve yanlış davranmadığım Galatasaray taraftarlarının gönlünde oluşan Ümit Davala resminden dolayı duyduğum gönül rahatlığı. Bugün, hayatımın üçte birini adadığım Galatasaray’a veda ederken, kazanılan kupalardan daha çok beni hissettiğim bu gönül rahatlığı duygusu huzurlu hissettiriyor.

En başından beri hayatımda olan, bana bir baba, bir ağabey gibi davranan, yalnızca  bir futbol adamı olarak oyunla alakalı değil, tecrübesi ve bilgisiyle hayata dair de yol göstericilerimden biri olan hocam Sayın Fatih Terim’e teşekkür etmek istiyorum. Türkiye futbolunun son zamanlarındaki en başarılı teknik adamıyla hem oyuncu hem de antrenör olarak çalışmak, ailesinden biri olmak benim için büyük bir onurdu.

Kariyerimde yeni bir sayfa açmaya hazırlandığım bu dönemde, birlikte çalıştığım tüm antrenörlere, futbolcu arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarına ve yöneticilerine de teşekkür ediyorum.

Ayrıca , bana duydukları sevgiyi hayatımın her anında derinden hissettiren Galatasaray’ın büyük taraftarına minnettar olduğumu söylemek istiyorum.

Sevginizi her zaman kalbimde taşıyacağım” ifadelerine yer verdi.

Editör: Sinem Uludağ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir