Teknosa’nın yeni Genel Müdürü Sitare Sezgin oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sabancı Holding iştiraklerinden, Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa’nın Genel Müdürlüğü görevine Sitare Sezgin atandı. Sabancı Topluluğu bünyesinde farklı pozisyonlarda üst düzey sorumluluklar da üstlenen Sezgin, Teknosa’nın ilk kadın Genel Müdürü oldu.

“Herkes için Teknoloji” felsefesiyle 21 yıldır sektöründe öncü adımlar atan Teknosa’da gerçekleşen üst düzey atama ile Genel Müdürlük görevine Sitare Sezgin getirildi. 1 Eylül itibarıyla yeni görevine başlayan Sezgin, Sabancı Topluluğu bünyesinde farklı pozisyonlarda üst düzey sorumluluklar da üstlenen deneyimli bir isim. 

Teknosa Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Timur, atamayla ilgili yaptığı açıklamada, “Sabancı Topluluğu bünyesinde önemli sorumluluklar üstlenen ve özellikle elektronik perakendeciliği, perakendecilik, hizmet ve yeni nesil ödeme sistemlerini de kapsayan finansal hizmetler sektörlerindeki deneyimleri ile Sitare Sezgin’in Genel Müdür olarak atanmasından büyük memnuniyet duyuyorum. Kendisinin bu güçlü deneyim ile Teknosa’nın vizyonu ve yol planında çok önemli katkıları olacağına ve şirketimizin önündeki fırsatları büyük başarılara dönüştüreceğine yürekten inanıyorum. Stratejik yol haritamızda yer alan uçtan uça en iyi müşteri deneyimi, dijitalleşme ve veri analitiği, sürdürülebilirlik ve çalışanlarla birlikte işin geleceğine uyum konularıyla ilgili yatırımlarımız, bundan sonra Sitare Sezgin’in liderliğinde tüm paydaşlarımız için değere dönüşmeye devam edecek” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir