Saba Tümer ile “Kafayı Değiştir” üniversiteli gençlerle buluşuyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altınyıldız Classics, gençleri odağında tutarak onlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

 Marka bu kapsamda Saba Tümer’in başarı ve başarısızlık hikayelerini anlattığı “Kafayı Değiştir” temalı üniversite buluşmalarına sponsor oldu.  

 

Türkiye’de erkek moda dünyasının öncülerinden Altınyıldız Classics, gençleri ve onların eğitimlerini odağında tutan bir marka olarak öğrencilere yönelik çalışmalar, sponsorluklar ve projeler gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Ünlü sunucu Saba Tümer, Altınyıldız Classics sponsorluğunda üniversiteli gençlerle bir araya gelerek başarı ve başarısızlık hikayelerini “Kafayı Değiştir” temalı bir etkinlikte anlatıyor. Tümer, konseptini kendi hazırladığı buluşmada başından geçen olumlu ve olumsuz deneyimleri, yaptığı tercihleri ve tercihlerin sonuçlarını interaktif bir sunum ve esprili bir dille aktarıyor.

 

Saba Tümer ile “Kafayı Değiştir” projesi 3İK tarafından Meet Work of Women ismiyle düzenlenen etkinlik ile başladı. Proje Ege, Yıldız Teknik ve Hacettepe üniversitelerinin öğrenci kulüpleriyle gerçekleştirilen buluşmalarla devam edecek. Saba Tümer, sunumunun sonunda Altınyıldız Classics’in “Dünya Yaşasın Diye” çatısı altında önce eğitim diyerek hayata geçirdiği ve her mağazası ile bir öğrenciye eğitim bursu sağlayarak part time iş, staj ve istihdamda öncelik imkânı sunduğu “Her Mağaza Bir Öğrenci” projesinin detaylarını da öğrencilerle paylaşıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir