Rize Çamlıhemşin Üçgen Bungalov Evler

Rize Çamlıhemşin Üçgen Bungalov Evler
Rize Çamlıhemşin Üçgen Bungalov Evler
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ormanların içinde, Fırtına Deresi’nin kenarında, doğal malzemelerle yapılmış olan bu küçük ahşap yapılar, tatilcilerin son zamanlarda en çok tercih ettiği seçeneklerden biri oldu. Dış görünüşü kadar içi de huzurlu ve basit bir ahşap dizaynla ferah bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Bungalov Evler Tatil İçin Ne Avantaj Sağlar?

Mimarisi, kendine has otantik yapısı, göze hoş gelen görselliği ile çekiciliği zaten başlı başına bir tercih sebebi. Ama bilinen ve görülen bu özelliklerin dışında sağlıkla ilgili birçok faydası da bulunuyor;

Ahşap bungalov evlerin avantajı olan oksijen sirkülasyonu, Rize bungalov otellerin konumu ile birleşince oksijen oranını diğer konumlara göre ikiye katlıyor. Bu oksijen dolaşımı astım, bronşit, romatizma gibi hastalığı olan kişilere adeta ilaç gibi gelmektedir. Halk içinde diğer isimleri ‘’Yaşayan/ Nefes Alan Evler’’ olarak da söylenmektedir.

Niçin Bungalov Ev?

Ahşaptan inşa edilmiş bir yerde tatil imkânınız oldu mu? Peki ya bungalov evlerde konaklama şansınız? Olmadıysa sıradaki tatilinizi bir bungalov evde yapmak üzerine değerlendirin. Son zamanların, özellikle Rize Çamlıhemşin içinde en çok tercih edilen otel hizmeti nedir? derseniz cevabı elbette Rize bungalov evler.

Bungalov Evler ve Otel Hizmetleri

Karadeniz’de tatil imkanı konusunda Rize bungalov evler yazımızı noktalarken Çamlıhemşin’in yükselen yıldızı Nani Butik Otel Bungalov’dan bahsetmeden olmaz. Tüm otel ahşaptan yapılmış olup nehir manzaralı 10 oda ve 5 bungalov ile hizmet veriyor. Fırtına Deresi’nin hemen yanına kurulu olan otel, Ayder Yaylası, Pokut Yaylası, Huser Yaylası,  Gito Yaylası ve diğer yaylalara yakın olduğu için çok tercih ediliyor. Bunun yanında Rize’nin merkezine de 45 dakika, Uzungöl’e 1.5 saat uzaklıkta kalıyor. Nani oteli https://naniotel.com web sitesinden ziyaret edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir