QNB Sigorta'dan Türkiye'de Bir İlk: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası WhatsApp'ta!

featured
qnb-sigortadan-turkiyede-bir-ilk-tamamlayici-saglik-sigortasi-whatsappta.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

QNB Sigorta, Dijital Asistan’ı ‘QNBilir’ ile Tamamlayıcı Sağlık Sigortası hakkında akla takılan her şeyi WhatsApp üzerinden 7/24 kesintisiz olarak yanıtlamaya başladı.

QNB Sigorta, müşteri deneyimini iyileştirmek ve müşterilerine yeni bir hizmet kanalı sunmak adına Dijital Asistan hizmetini WhatsApp kanalında devreye aldı. Tamamlayıcı Sağlık Sigortası kapsamında Türkiye’de bir ilk olan bu hizmet ile QNB Sigorta müşterileri, tıpkı günlük hayatlarında yaptıkları gibi, pratik bir şekilde WhatsApp üzerinden yazışarak hizmet alabiliyor. 

QNB Sigorta müşterileri QNBilir üzerinden, anlaşmalı kurum bilgisi öğrenme, provizyon sonucu sorgulama, kalan haklarını öğrenme ve hizmet detaylarına ulaşma gibi konularda hızla bilgi alabiliyor. Aynı zamanda, QNB Sigorta müşterisi olmayan tüm kullanıcılar, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile ilgili öğrenmek istediklerini yine QNBilir’e sorarak öğrenebiliyor. QNBilir’e, 0850 222 0 860 WhatsApp numarasından erişilebiliyor.

Zengin işlem ve görüntüleme seçeneklerinin yanı sıra yapay zekânın da kullanıldığı QNBilir, sigortalıların en çok ihtiyaç duydukları bilgi ve işlemler dikkate alınarak hayata geçirildi. Bu hizmet ile QNB Sigorta, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası müşterilerine hem zaman tasarrufu hem de kolaylık sağlamayı hedefliyor.

İlk kullanım sonuçlarına göre müşterilerden yoğun ilgi gören hizmet, aynı zamanda Türkiye Müşteri Deneyimi Ödüllerinde “Yaratıcı Düşünce Özel Ödülü”nün de sahibi oldu.

“Türkiye’de Bir İlk Olan Bu Hizmeti Hayata Geçirdiğimiz İçin Gururluyuz”

Müşterilerine sundukları sigortacılık deneyiminin sürekli olarak geliştirilmesi konusunda çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayan QNB Sigorta Genel Müdürü Pınar Kuriş, “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası müşterilerimizin geri bildirimlerini yakından izliyor ve deneyim odaklı bakış açımızla, müşteri yolculuğundaki fırsatlara yönelik yeni hizmetler geliştirmeye odaklanıyoruz. Müşterilerimizin günlük hayatlarında sıkça kullandıkları kanallarda hizmet verebilmek önem taşıyor. Bu anlamda, hepimiz için en önemli iletişim kanallarından biri olan WhatsApp üzerinden müşterilerimize ulaşmaktan dolayı çok memnunuz. Dijital Asistanımızın müşterilerimizin poliçelerine yönelik akıllarına takılan sorulara hızla yanıt vererek hayatlarını kolaylaştıracağına inanıyorum. Örneğin müşterimiz provizyon sonucunu ya da yakın bir anlaşmalı kurumu öğrenmek istediğinde bunun için tek yapması gereken WhatsApp üzerinden QNB Sigorta’ya mesaj atmak olacak” dedi.

Dijitalleşmenin, otomasyonun ve yapay zekâ dahil olmak üzere yeni nesil teknolojilerin kullanımının QNB Sigorta için öneminin altını çizen Kuriş, “Dijital kanallarımızı hızla geliştirmeye ve çeşitlendirmeye devam ediyoruz. Yenilediğimiz mobil uygulamamız ve web sitemizin yanında QNBilir de self-servis hizmet adına müşterilerimize önemli bir imkân sunuyor. İlk olarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası müşterilerimizle WhatsApp üzerinden başladığımız bu projeye, ilerleyen dönemlerde diğer ürün ve kanallarımızı da içine alarak devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir