Netflix, Başrolünde Kaan Urgancıoğlu'na Yer Veren Sen Büyüme Bak'Tan Yeni Bir Fragman Paylaştı

featured
netflix-basrolunde-kaan-urganciogluna-yer-veren-sen-buyume-baktan-yeni-bir-fragman-paylasti.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birbirlerini tanımaya çalışırken bir yandan da iyileştiren ikilinin umut dolu büyüme hikayesi Sen Büyümeye Bak, 23 Mayıs’ta tüm dünyayla aynı anda yalnızca Netflix’te.

Sen Yaşamaya Bak’ın devam filminde başroldeki Kaan Urgancıoğlu‘na, yetenekli oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un yanı sıra Mert Ege Ak, Ezgi ŞenlerÇağdaş Onur ÖztürkAsaf BaydarMilane ErenAlper Baytekin ve Perihan Savaş gibi başarılı isimler eşlik ediyor. Taff Pictures & Gig Productions tarafından üstlenilen yapımın senaryosunu Hakan Bonomo kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise ‘Ketche’ olarak tanınan Hakan Kırvavaç oturuyor. 

Sen Büyümeye Bak Hakkında:

Fırat ve Can, Melisa’yı kaybettikten sonra onu asla unutmamaya söz verirken, kendileri için küçük bir dünya yaratmaya çalışırlar. Ortak bir acıyla bağlanan bu ikili, hem iki taze ev arkadaşı hem de bir baba ve oğul olurlar. Her ikisi için de zor geçen bir yılın ardından Fırat, aşkı yeniden bulmasına yol açacak tesadüfler ile karşılaşır ve hayatlarına yeni biri girer.

Yönetmen: Ketche

Yapımcılar: Timur Savcı & Cemal Okan & Murat Dalkılıç

Senaryo: Hakan Bonomo

Yapım Şirketi: Taff Pictures & Gig Productions

Oyuncular:  Kaan Urgancıoğlu (Fırat), Melisa Aslı Pamuk (Sezen), Mert Ege Ak (Can), Ezgi Şenler (Fatoş), Çağdaş Onur Öztürk (Emrah), Asaf Baydar (Nedim),  Milane Eren (Leyla Yaz), Alper Baytekin (Komedyen) ve Perihan Savaş (Reyhan)

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir