MediaMarkt’tan yeni ev kuracaklara cazip indirim kampanyası

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MediaMarkt Türkiye, düğün mevsiminin gelmesiyle başlattığı “Yuva Kurduran Teknolojiler” kampanyasını yeni ürünlerle çeşitlendiriyor. Kampanya ile evlenecek çiftlere ve yeni ev kuracaklara özel beyaz eşya, küçük ev aletleri, televizyon ve vantilatör kategorilerinde indirimler sunan MediaMarkt’ın avantajları 28 Haziran’a kadar devam edecek.

 

Teknolojiseverlerin ihtiyaçlarına yönelik hayata geçirdiği kampanyalarla onlara her dönem çeşitli fırsatlar sunan MediaMarkt, geçtiğimiz günlerde başlattığı “Yuva Kurduran Teknolojiler” kampanyasını yeni ürünlerle genişletiyor. Yaz aylarının gelmesiyle düğünler ve evliliklerin artması özellikle beyaz eşya ve küçük ev aletleri gibi kategorilere talep üzerine bu ürün gruplarında indirime giren MediaMarkt Türkiye, yeni evlenecek ya da evini değiştirmek isteyenler için cazip fiyat avantajları sunuyor. 28 Nisan tarihine kadar sürecek indirimler MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de de geçerli olacak.

 

Buzdolapları, çamaşır ve bulaşık makineleri indirime giriyor

Yeni evlenecek çiftlerin ev kurarken en temel ihtiyaçlarının başında gelen beyaz eşyaları indirime sokan MediaMarkt, bu kapsamda Bosch no frost buzdolabını 8.799 TL’den, Samsung Side by Side buzdolabını 14.999 TL’den ve Grundig derin dondurucuyu da 3.499 TL’den satışa çıkarıyor. Mutfakların diğer bir temel ihtiyacı olan bulaşık makinelerinde Grundig markalı ürününün fiyatını 2.399 TL’ye çeken MediaMarkt, Altus mikrodalga fırını ise 599 TL etiket fiyatıyla teknolojiseverlere sunuyor. 

 

Kampanyada indirime giren diğer beyaz eşyalarsa 3.699 TL fiyatıyla Bosch çamaşır makinesi ve 2.899 TL fiyatıyla Altus Çamaşır makinesini oldu. Kampanyada ayrıca PEAQ marka uydulu Smart TV ise 3.299 liradan 2.999 liraya iniyor. 

 

Küçük ev aletlerinde de indirimler bulunuyor

“Yuva Kurduran Teknolojiler” kampanyasında indirime giren diğer bir kategori ise küçük ev aletleri. Kampanya ile Philips markalı buharlı ütü 599 TL’den satılırken buhar kazanlı ütü ise 1.999 TL’den satışa çıkıyor. Korkmaz’ın çay makinesi 349, Fakir’in blender seti 369 ve Tefal’in multi blender seti ise 749 TL’den satılacak.

 

Kampanyada indirime giren ürün kategorileri arasında farklı fiyat ve marka alternatiflerinden televizyonlar da bulunurken sıcak havaların etkisini iyice göstermeye başladığı bugünlerde vantilatörler de dikkat çekiyor. Buna göre CVS, Fakir ve Goldmaster markalarının vantilatörleri kampanya ile indirime giriyor. Vantilatörlerin satış fiyatları ise 89 TL’den başlayarak 1.139 TL’ye kadar gidiyor.

 

28 Haziran tarihine kadar devam edecek “Yuva Kurduran Teknolojiler” kampanyasına MediaMarkt mağazalarından, mediamarkt.com.tr’den, Mobil Uygulamadan ve Çağrı Merkezinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir