1. Haberler
  2. Gündem
  3. Marketlerin Yeni Çalışma Saatleri Nasıl? Marketler Kaça Kadar Açık?

Marketlerin Yeni Çalışma Saatleri Nasıl? Marketler Kaça Kadar Açık?

Marketlerin Yeni Çalışma Saatleri Nasıl? Marketler Kaça Kadar Açık?
Marketlerin Yeni Çalışma Saatleri Nasıl? Marketler Kaça Kadar Açık?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koronavirüsün hızla yayılmasının ardından alınan önlemler dahilinde marketlerin açık kalma süreleri daha kısa bir zaman dilimine indirilmişti. Normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte market sahipleri, saatlerde bir değişiklik olup olmadığını merak etmeye başladı.

 

Hafta Sonu Yasağı Kalınca Marketler Kaça Kadar Açık Kalacak?

 

Hafta sonu yasakları düşük riskli şehirlerde kalktı. Fakat yüksek risk grubunda yer alan şehirlerde hala devam ediyor. Durum böyle olunca market saatleri nerede, nasıl olacak diye pek çok soru oluştu. Pazar günü sokağa çıkma yasağının olduğu bölgelerde marketler yine sabah 10.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında hizmet verecek. Aynı süre zarfı arasında market, kasap, manav, kuruyemişçi ya da bakkal gibi mekanlar evlere servis yapabilecek.

 

Hafta İçi Marketlerin Açık Kalma Süresi Nedir?

 

Bazı konularda esnetilme olsa da, hafta içi gece yasağa çıkma uygulaması tüm ülke genelinde devam edecek. Marketler durum böyle olunca yine sabah 10.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. Kısıtlama sırasında sadece belirlenmiş olan iş yerlerinin çalışma süreleri saat 17.00’dan 20.00’a çıkarıldı.

Editör: Özlem Çelik

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir