1. Haberler
  2. Gündem
  3. Manisa’da esrarengiz ölüm

Manisa’da esrarengiz ölüm

Manisa'da esrarengiz ölüm
Manisa'da esrarengiz ölüm
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşları 20 ile 24 arası değişen dört genç ölü bulundu. Gençlerden üçünün av tüfeğiyle çene altından vurulduğu tespit edildi. Biri ise boynundan kırılmış şekilde bir çiftçi sayesinde bulundu. Vücutlarında bir çizik ya da darp izi bulunmuyor. Büyük bir boğuşma olmadığı, toplu intihar olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Aileleri büyük bir şok içerisinde. Manisa’da esrarengiz ölüm.

1 Şubat 2021 sabahı Manisa, dehşet verici cinayet haberiyle uyandı. Jandarma Cinayet Büro Timleri araştırmalarını titizlikle sürdürüyor. Gençlerin öncelikle araçta bulunduğu söylendi. Daha sonra aralıklarla öldükleri bilgisine ulaşıldı. Aracın yanlarında ölü şekilde bulundular. Cinayet mi intihar mı tüm ihtimaller düşünülerek çok yönlü araştırmalar yapılıyor. Cenazeler İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Otopside kriminal incelemeler sonucunda durum netlik kazanacak.

Manisa’da esrarengiz ölüm haberi

Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Halis Dokgöz olay hakkında şu ön bilgileri aktardı; “Yapılacak olan otopsi sonucu, uzak atış mı yakın atış mı olduğu da tespit edilecek. Kişilerin bu atışları kendileri mi yoksa 5. şahıs tarafından mı yapıldığı ya da bir kişi diğerlerini öldürerek silahı kendisine mi sıktığı tespit edilecek. Belli gruplar, bir araya gelerek bu şeklide intihar eylemleri yapabiliyor. Olayın niteliğini ortaya koyabilmek için otopsi şart.”

Editör: Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir