1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Liselerde İkinci Dönemde Tek Sınav Olacak

Liselerde İkinci Dönemde Tek Sınav Olacak

Liselerde İkinci Dönemde Tek Sınav Olacak
Liselerde İkinci Dönemde Tek Sınav Olacak
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bir canlı yayın bağlantısı sırasında gelen soruları yanıtladı. Bakan Selçuk’un yapmış olduğu açıklamalar, okullarda sınavların ertelenip ertelenmeyeceği ve nasıl yapılacağı ile ilgiliydi. Selçuk yapmış olduğu bağlantıda “Liselerde ikinci dönemde tek sınav olacak” açıklamasında bulundu. Ayrıca Selçuk, YKS ve LGS tarihlerinin de ertelenmeyeceğini de açıkladı.

Koronavirüs döneminde Ramazan ayı boyunca tüm ülkede tam kapanma gerçekleşiyor. Elbette bu tam kapanma, eğitim ile ilgili soruları da yanı sıra getiriyor. Sınavların ertelenmesi, nasıl yapılacağı ya da eğitimin devam edip etmeyeceği soruları dört bir yandan sorulurken öğrenciler ve veliler bu sorulara cevap bekliyorlar.

TRT Haber’de gündeme ilişkin eğitim ile ilgili soruları yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, lise sınavlarıyla ve eğitim ile ilgili sorulara karşılık bazı açıklama yaptı. Bakan Selçuk, liselerde yapılacak imtihanlarla alakalı “Liselerde ikinci dönemde tek bir sınav olacak” açıklamasını yaptı. Ayrıca Ziya Selçuk, okulların erken kapanmayacağını, 2 Temmuz’a kadar eğitimin devam edeceğini de vurguladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir