Sağlık

Korona Aşısında Son Durum

Dün, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı düzenlendi. Toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı açıklamalarda bulundu. Aşılama süreciyle ilgili detaylı bilgiler veren Erdoğan, toplam kaç kişinin aşı olduğunu da açıkladı.

14 Ocak tarihinden bu yana kaç kişinin aşı olduğu pek çok insan tarafından merak ediliyor. Bu salgının bir an önce son bulması adına insanların aşılanması büyük önem arz ediyor.

Peki Türkiye’de kaç kişi aşılandı? Kaç kişi koronavirüs aşısı oldu?

Türkiye’de Kaç Kişi Koronavirüs Aşısı Oldu

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapılan kabine toplantısının ardından aşılama süreciyle ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Aşılanan kişi sayısının 11 milyon 500 bine ulaştığını belirten Erdoğan, dünya genelinde aşılama süreci içinde beşinci sırada olunduğu bilgisini verdi.

Çalışmalarına hızla devam edilen yerli aşının hazır olana kadar, yurt dışından aşı getirilmeye devam edileceğinin bilgisi de yapılan açıklamalarda yer aldı.

Editör: Özlem Çelik

Recent Posts

İzmir Bornova’da Kalite ve Ekonomiyi Buluşturan İkinci El Eşya Mağazası

İzmir’in Bornova ilçesinde ikinci el eşya alım satımında köklü bir firma olan Doğan Spot Eşya…

9 saat ago

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın 19 Mayıs Mesajı

Belediye Başkanı Rasim Arı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj…

10 saat ago

Yeşilyurt Pazaryeri çalışmaları hızla sürüyor

Karabağlar Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Yeşilyurt bölgesinde yaşayan vatandaşlar, modern ve kapalı bir pazaryerine…

10 saat ago

Başkan Büyükakın: Kocaeli’nin en güzel manzaralı kütüphanesi gençlerimize armağan olsun

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın arifesinde geleceğin emanetçileri gençlere…

11 saat ago