Kalkan’daki En Güzel Kahvaltı Mekanları

Kalkan’daki En Güzel Kahvaltı Mekanları
Kalkan’daki En Güzel Kahvaltı Mekanları
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kalkan, Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı bir tatil beldesidir. Işıklar Ülkesi olarak adlandırılan Likya Uygarlığının sınırları içinde kalan Kalkan, birçok tarihi ve kültürel güzelliği içinde barındırıyor. Her yıl yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bu güzel atmosferde begonvillerle süslü, beyaz boyalı taş evleriyle başka bir dünyayı andıran beldede günün en önemli öğünü olan kahvaltı için birkaç tane mekanı sizin adınıza derledik.

Papatya Cafe 

Oldukça şirin ve samimi bir ortamda, harika bir manzaraya karşı güzel bir kahvaltı menüsü sunuyor. Ev yapımı hamburgerlerini deneyebilirsiniz. Personel güler yüzlü ve ilgilidir. Kalabalıktan uzakta Akdenizin sonsuz maviliği eşliğinde sevdiklerinizle huzurlu bir kahvaltı keyfi yapabilirsiniz.

Gümüşün Yeri

Kalkan plajına oldukça yakın bir kahvaltı mekanıdır. Eşsiz bir manzaraya sahiptir. El açması gözleme çeşitleri, köy peynirleri, organik reçel çeşitlerinden deneyebilirsiniz. Sadece kahvaltı için değil öğlen ve akşam yemekleri için de lezzetli bir menüye sahiptir. Mekanı işleten aile samimi ve güler yüzüyle müşterilerine kaliteli hizmet sunuyor.

Adam’s Place

Muhteşem manzaraya sahip şirin bir aile işletmesidir. Ev yapımı reçelleri, tereyağı, zeytinleri ile organik köy kahvaltısı veriyorlar. Personel güler yüzlü ve ilgilidir. Şehrin kalabalığından uzakta hoş bir manzara eşliğinde köy kahvaltınızı yapabilirsiniz.

Cafe Vita Restaurant

Oldukça hoş ve şirin bir mekandır. Küçük ve begonvillerle sarılmış bir bahçede güzel bir görüntü eşliğinde kahvaltınızı yapabileceksiniz. Kalkan’a geldiğinizde mutlaka uğramak isteyeceğiniz bir mekandır. Özenle hazırlanan lezzetli kahvaltı ve yemekleriyle oldukça başarılıdır.

Kalkan’da En Keyifli Konaklama

Kalkan tatilinizde keyifli ve huzurlu bir tatil fırsatını Kalkan kiralık villa ile yakalayabilirsiniz. Villanızdan çıkıp birbirinden güzel mekanlarda güzel bir köy kahvaltısı yaptıktan sonra tekrar villanıza dönerek tatilinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Kalkan’ın muhteşem doğasında yer alan villanızda huzurlu, konforlu ve lüks tatile ekonomik fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Doğa ve deniz manzaralı, jakuzili, korunaklı bahçeli, özel havuzlu bu lüks villalardan birini Villa Reyonu adresinden kiralayabilirsiniz. Erken rezervasyon avantajlarıyla villa tatilinizi daha ekonomik fiyatlarla kiralayabilirsiniz. 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir