Japonya sınırlarını yeniden açtı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Japonya sınırlarını yeniden açtı: Emirates amiral gemisi A380 ile artan talebi karşılamak için Narita’ya geri dönüyor

En büyük uluslararası havayolu şirketi olan Emirates, Japonya’nın günlük ülkeye gelen yolcu üst sayı limitini iptal etmesi ve ülkeye varışta yolcular için COVID-19 testi ve karantina protokollerini kaldırmasıyla, 15 Kasım’dan itibaren amiral gemisi A380’i Narita-Dubai güzergahında yeniden kullanmaya başlayarak kapasitesini artıyor. Japonya hükümetinin giriş kısıtlamalarının gevşetilmesiyle ilgili geçen ay yaptığı duyuru sonrası, Emirates, Narita ve Osaka aktarma noktaları için yapılan uçuş rezervasyonlarında ani bir yükselme yaşadı.

Emirates’in 2:55’te Dubai’den kalkan EK318 sefer sayılı uçuşu Narita’ya 17:20’de varış yapacak. EK319 sefer sayılı dönüş uçuşu ise, Narita’dan 22:30’da kalkarak ertesi gün 5:30’da Dubai’ye varacak. Uçuş saatleri yerel saatlere göre belirtilmiştir.

Emirates A380’in Narita seferlerine yeniden başlaması, havayolunun Japonya’nın turizm ve seyahat sektörüne olan uzun soluklu bağlılığının da altını çiziyor. Havayolu daha fazla kapasite sağlayarak Japonya için biriken seyahat talebini karşılamanın yanı sıra Boeing 777 ile gerçekleştirilen EK316/317 sefer sayılı günlük Osaka uçuşuyla  yolculara seçenek ve esneklik sunmayı amaçlıyor.

Emirates bu yıl Osaka Kansai Uluslararası Havalimanı’na gerçekleştirilen başarılı seferlerin 20. yılını kutluyor. Emirates, 2002 yılında BAE ve diğer Arap Körfezi ülkeleri ile Japonya arasında havayolu bağlantısı kuran ilk havayolu şirketi olmuştu. Pandemin yarattığı zorluklara rağmen, Emirates, Japonya ve diğer global pazarlar arasında temel malzemelerin havayoluyla taşınmasını sağlayarak yerel topluma katkıda bulunmaya devam etti ve aynı zamanda Dubai’deki merkezi üzerinden eşi benzeri görülmemiş bu zamanlarda ihtiyaç duyulan ticaret bağlantılarını sürdürmeye yardımcı oldu.

60 ülkeden seyahat eden tatilseverler artık Japonya’yı vizesiz ve rehberli tur şartı olmadan ziyaret edebilecekler. Bununla birlikte, yolcuların yine de giriş şartlarını kontrol etmeleri gerekiyor. Bilet rezervasyonları emirates.com, Emirates Uygulaması veya seyahat acenteleri üzerinden gerçekleştirilebilir.

Emirates A380 deneyimi, 14 First Class süiti ve Business Class’ta yatağa dönüşebilen 76 koltukla yolculardan büyük rağbet görmeye devam ediyor. Narita çıkışlı ve varışlı seyahat eden yolcular, geniş ve konforlu kabinlerin, Uçak içi Dinlenme Alanları, First Class süitler ve Duş&Spa gibi yolculara gökyüzünde en iyi deneyimleri sunan ayrıcalıklı ürünlerin ve 5000’den fazla seç-izle eğlence kanalının yer aldığı ödüllü uçak içi eğlence sisteminin keyfini çıkarabilecekler. Havayolu seyahate olan talebin yükselmesine paralel olarak amiral gemisi A380’in kullanımını kademeli bir şekilde artırıyor. Emirates halihazırda Süperjumbo uçağını 30’dan fazla global varış noktasında kullanıma sundu ve yakın gelecekte daha fazla uçuş noktası duyurulması bekleniyor.

Japonya sınırlarını yeniden açtı yazısı ilk önce Gezi Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir