1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. iyzico’dan Kadın Girişimcilere Destek

iyzico’dan Kadın Girişimcilere Destek

iyzico’dan Kadın Girişimcilere Destek
iyzico’dan Kadın Girişimcilere Destek
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

iyzico Kadın Girişimci Destek Programı’nın Başvuruları 31 Temmuz’a Kadar Devam Edecek! iyzico Kadın Girişimci Destek Programı 7’nci Dönem Kayıtları Başladı. İşte iyzico’dan Kadın Girişimcilere Destek programı!

Türkiye’nin önde gelen ödeme sistemleri şirketi iyzico, Kadın Girişimci Destek Programı’nın 7’nci dönem başvurularını başlattı. Bu program, kadınların ülke ekonomisine katkıda bulunmalarını ve finansal olarak güçlenmelerini teşvik etmek amacıyla oluşturulmuş olup, bugüne kadar 500’ün üzerinde kadın girişimcinin katılımıyla büyük ilgi gördü.

Kadın girişimciler için önemli fırsatlar sunan iyzico’nun Kadın Girişimci Destek Programı, 7 yılda 500’den fazla kadına destek sağladı. Yeni dönem kayıtları 31 Temmuz’a kadar devam edecek ve başvurular https://www.iyzico.com/isim-icin/kadin-girisimci adresinden yapılabilecek. Programa kabul edilen kadın girişimciler, iyzico’nun sunduğu finansal destekten eğitime, pazarlama ve tanıtımdan özel indirimlere kadar birçok avantajdan faydalanabilecekler.

#KadınGirişimcininYanındayız sloganıyla

Hayallerinin peşinden gitmek isteyen kadın girişimciler, iyzico’nun e-ticaret dünyasında fırsatlar sunan “iyzico ile Öde” ürünüyle müşterilerine farklı ödeme alternatifleri sunma imkanına sahip olacaklar. Program kapsamında kadınlar, ilk 6 ayda 100 bin TL’ye kadar olan işlem hacimlerinde sıfır komisyon desteği alırken, tanıtım desteği sayesinde markalarını daha geniş kitlelere duyurarak satışlarını artırma şansı bulacaklar.

iyzico, geliştirdiği güvenli, erişilebilir ve yenilikçi teknolojilerle internet alışveriş deneyimini hem kullanıcılar hem de üye iş yerleri için kolaylaştırmaya devam ediyor. Kadınların iş dünyasında güçlenmesini önemseyen ve onları desteklemeyi sürdüren iyzico, fintek sektöründe öncü bir marka olarak, finansal hizmetleri hem bireyler hem de şirketler için dönüştürmeye ve dijitalleşmelerine liderlik ediyor. iyzico, bugüne kadar Kadın Girişimci Destek Programı ile 500’ün üzerinde kadın girişimciye ulaştı ve toplamda 121 milyon TL değerinde iş hacmi yarattı.

Dağ Güven: ‘Kadın girişimcilerin dijitalleşmesine destek olacağız’

iyzico Genel Müdür Yardımcısı Şebnem Dağ Güven, “iyzico olarak girişimcilik ekosisteminde özellikle kadın girişimcilere destek olmayı önemsiyoruz. Kadınların girişimcilik ekosisteminde daha fazla yer almasını istiyoruz ve karşılaştıkları engelleri aşmaları için onlara destek olmayı amaçlıyoruz. Kadın Girişimci Destek Programı ile girişimcilik ekosisteminde toplumsal cinsiyet eşitliğine katkıda bulunmayı hedefledik” dedi.

Dağ Güven, iyzico’nun etki raporlarında kadın girişimcilerin büyüme hızının erkek girişimcilerinkinden iki kat fazla olduğunu vurguladı. “Kadın girişimcilere yeni kaynaklar sağlamak amacıyla partnerlerimizle birlikte Kadın Girişimci Destek Programı’nı başlattık. Önceki dönemlerde aldığımız olumlu geri bildirimlerin ardından yedinci dönem başvurularımız da hız kesmeden başladı” dedi.

iyzico’dan Kadın Girişimcilere Destek

Dijitalleşmenin getirdiği fırsatlar sayesinde kadın girişimcilerin ürettikleri ürünleri farklı platformlarda gelire dönüştürmelerine ve ülke ekonomisine katkı sağlamalarına imkan sunduklarını belirten Dağ Güven, birçok kadın girişimcinin iş hayatına ve ekonomiye katılımında öncü bir rol üstlendiklerini ifade etti. “Kadın Girişimci Destek Programı ile önümüzdeki dönemlerde daha fazla kadın girişimciye ulaşmaya ve girişimci kadınların büyümesine destek olmaya devam edeceğiz” diye ekledi.

iyzico, yılda iki kez düzenlediği Kadın Girişimci Destek Programı ile kadın girişimcilere kapsamlı destek sunmaya devam ediyor. Good4Trust, Paraşüt, Mükellef, Webtures, Geliver, Magnetiq ve Mükellef gibi birçok iş ortağıyla birlikte özel eğitimler ve indirim fırsatlarını, programa dahil olan kadın girişimcilere ulaştırmayı sürdürüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir