İşbir Yatak’tan Marmaris’e Yardım Tırı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de çıkan orman yangınların söndürülmesinin ardından ihtiyaç sahibi bölgelere yardımlar devam ediyor. Bu kapsamda, İşbir Yatak Antalya’dan sonra Marmaris bölgesinde yangından zarar görmüş bölgelere yardım etmek için harekete geçti. İhtiyacı olan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması adına, içerisinde yüzlerce yastık ve yatağın bulunduğu araç Marmaris Belediye’sine ulaştı.

 

EL BİRLİĞİ İLE YARALARIMIZI SARACAĞIZ

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İşbir Holding CEO’su Metin Gültepe, “Ülkemizde çıkan yangınların söndürülmesi ile biraz da olsa rahat bir nefes aldık. Ancak, bu yangınlardan maddi ve manevi olarak etkilenen pek çok vatandaşımız bulunuyor. Bu noktada, marka olarak zarar görmüş vatandaşlarımızın her anlamda yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim. Bu kapsamda, değerli sanatçımız Haluk Levent’in, twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımla birlikte hızlı aksiyon alarak Marmaris’te yangından zarar görmüş kişilere yatak ve yastık ulaştırabilmek için tekrar harekete geçtik. Peş peşe yaşanan doğal afetler ile zor bir dönemden geçiyoruz. Ülke olarak, bu dönemde birlik olmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bu nedenle, yapılan yardımların daha da artmasını temenni ediyorum. Umuyorum ki, el birliği ile yaralarımızı en kısa sürede saracağız” diye konuştu. 

 

ÜLKEMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Her fırsatta, ülkemizin yanında olmaya devam edeceklerine dikkat çeken Gültepe, “Geçmişte, İzmir ve Elazığ'daki depremlerde, sağlık çalışanlarımızın ve devletimizin yanında olduğumuz gibi bugün de elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya hazırız. Daha önce, depremden ve yangından etkilenen vatandaşlarımız için yüzlerce yatak, yastık ve yorgan yardımında bulunduk. Ülkemizde yaşanan yangınların ardından, ilk olarak Antalya bölgesine yola çıkan aracımız şimdi Marmaris için yola çıktı. Bundan sonraki süreçlerde de her fırsatta ülkemizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yapmış olduğumuz yardım hareketimiz ile diğer markalara da örnek olmayı diliyor ve bu iyilik hareketini hep birlikte büyütmeyi arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir