İnşaat Dış Cephe Asansörü

İnşaat Dış Cephe Asansörü
İnşaat Dış Cephe Asansörü
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnşaat sektörü her geçen gün ilerleyerek devam etmektedir. Şehirleşen bina yapıları, binaların yüksekliğini de artırmıştır. Bu nedenle İnşaat dış cephelerindeki tadilatların yapılmasını zor bir hale getirmiştir. Ancak İnşaat dış cephe asansörü ile artık İnşa alanlarının dış cephe boyası ve sıvası daha kolay bir şekilde yapılmaktadır. Günümüzün en yeni teknolojilerinden olan bu sistem sayesinde yapılacak olan işler daha kısa sürede bitti gibi daha az maliyetle de tamamlanabiliyor. Dolayısı ile İnşaat işi ile uğraşan firmalar yeni bir asansör almak yerine asansör kiralaması yapabilir.

İş Güvenliği Sağlayan İnşaat Asansör Sistemleri

İş kolunun en zor sektörlerinden birisi kesinlikle İnşaat sektörüdür. Çünkü artık günümüzde tek katlı binalar değil, daha yüksek katlı binalar yapılmaktadır. Özellikle gökdelen gibi yüksek katlı binalarda dış cephe sıva ve boya işlemleri oldukça meşakkatli bir hale gelebiliyor. Bu durum iş güvenliğini de zor bir hale getirmektedir. Oysa ki her işte olduğu gibi İnşaat işinde de artık pratik ve kolay yöntemler insanların hizmetine sunulmaktadır. İnşaat dış cephe asansörü de bu yeniliklerden sadece bir tanesidir. İş maliyetini nerede ise %30 oranında azaltmakta olan bu sistemler sayesinde artık inşaat alanlarının işlemleri daha kısa sürede tamamlanmaktadır. Ayrıca sepetli vinçler sayesinde bu alanda çalışan personelin hayatı hiçbir şekilde riske atılmadan işlemler daha kısa sürede tamamlanmış olacaktır.

İnşaat Dış Cephe Asansörlerin Avantajları Nelerdir?

İnşaat dış cephe asansörleri oldukça fazla avantajları mevcuttur. Ama her inşaat işi ile uğraşan kişiler ve firmalar bu asansör sistemlerini alamayabilir. Çünkü bu sistemlerin rutin olarak bakımları yapılmalı ve daha pek çok zahmetleri de vardır. Bu nedenle artık İnşaat işleriniz için asansör almanıza gerek kalmadan bu sistemleri çok uygun maliyetlere kiralayabilirsiniz. İnşaat asansörlerinin avantajlarına bakacak olursak;

  • İnşaat alanlarına uyumlu olması en etkili avantajlarından biridir.
  • Kolay bir şekilde işçileri istedikleri kata çıkarabilir.
  • Her mekana kolay bir şekilde kurulumu yapılır.
  • Fazla yer kaplamaz. En dar alanlara bile kolayca kurulumu yapılabilir.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir