Google Katlanabilir Telefonun Sahip Olduğu Google Pixel Fold Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekran teknolojileri üzerinde meydana gelen değişimlerle üreticilerin, pazara hakim olma isteklerini üst seviyelere çıkardığı görülüyor. Katlanır telefon üretimi için çalışmalara başlayan Samsung, Motorola ve Huawei’nin ardından Google da pazara dahil olmaya hazırlanıyor.

Edinilen bilgiler doğrultusunda Google Pixel Fold modelinin 2021 yıl sonunda ya da 2022 yıl başında çıkacağı tahmin ediliyor.

Google Pixel Fold Özellikleri

 

Yeni açıklanan bilgilere göre Google Pixel Fold, Snapdragon 765G işlemciye sahip olacak. Ayrıca tıpkı diğer modellerinde olduğu gibi bu modelde de kamera detaylarının ön planda olacağı düşünülüyor.

Google daha öncesinde ekran tasarımları için Samsung firmasıyla anlaşma sağlamıştı. Hatta 7.6 inç büyüklüğünde ve OLED tasarımlı ekranların siparişini dahi vermişti.

Google Pixel Fold modelinin hangi rakam aralıklarında satışa sunulacağı konusunda ise henüz net bir bilgi yok. Fakat son dönemlerde katlanabilir telefon üretiminde ön plana çıkan Samsung ve Huawei markasının modellerinin pahalı satış fiyatları ile satışa sunulduğu görülüyor.

Fakat Google bu noktada pazarın sahibi olmak adına, dizayn ettiği modelini daha uygun fiyatlarla satışa sunabilir.

Editör: Özlem Çelik

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir