Galatasaray’a Transfer Konusunda Sneijder Yardımı Geliyor

Galatasaray’a Transfer Konusunda Sneijder Yardımı Geliyor
Galatasaray’a Transfer Konusunda Sneijder Yardımı Geliyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sneijder aracılığıyla Draxler’in kulübü tanımasını isteyen Galatasaray’ın yıldız futbolcuyla henüz resmî bir anlaşması yok. Pek çok farklı aday düşünen sarı-kırmızılılar, ilk hedef olarak Draxler’i bünyesine almayı istiyor.

Alman futbolcu ve menajeri ile başlayan görüşmelerde olumlu sonuç alabilmek için çeşitli yollar deneniyor. Kulübün Draxler’e en doğru biçimde tanıtılması için Galatasaray, sıra dışı bir yönteme başvuruyor. Takım tarihinde efsaneleşen 10 numaralar, Draxler’e Galatasaray’ı anlatarak sözleşme sürecine katkıda bulunacak.

Sneijder, Galatasaray’ı ve tecrübelerini aktardı

Draxler transferi için ilk olarak Wesley Sneijder’den yardım alındı. Öğrenilene göre Galatasaray’ın ricası üzerine Sneijder, kulüp hakkında birçok bilgiyi Draxler ile paylaştı. Hollandalı futbolcu Türkiye’ye Draxler’in yaşındayken geldiğini ve bu karardan bir gün bile pişmanlık duymadığını açıkladı.

Galatasaray’ı ve yaşadığı günleri objektif biçimde anlatan Sneijder, Draxler transferinde büyük bir rol oynuyor. Futbol alanında başarısını kanıtlamış Sneijder, Alman futbulcunun sarı-kırmızılı takıma transferi için her türlü desteği sunuyor.

Henüz resmî bir açıklama gelmese de, Galatasaray’ın yaz transfer döneminde en büyük bütçeyi Draxler’e ayıracağı konuşuluyor. Şimdilik yalnızca Sneijder ile iletişime geçen futbolcunun ilerleyen zamanda Drogba ve Hagi gibi efsaneleşmiş yıldızlarla konuşturulması bekleniyor.

Editör: Özlem Çelik

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir