Fairmont Quasar Istanbul’un Yiyecek ve İçecek Direktörü Engin Arslan oldu

Fairmont Quasar Istanbul’un Yiyecek ve İçecek Direktörü Engin Arslan oldu
Fairmont Quasar Istanbul’un Yiyecek ve İçecek Direktörü Engin Arslan oldu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fairmont markasının Türkiye’deki ilk oteli olan Fairmont Quasar Istanbul’a Yiyecek ve İçecek Direktörü olarak Engin Arslan atandı.

Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olan Engin Arslan, otelcilik kariyerine 1991 yılında Swissotel Bosphorus Istanbul’da restoran garsonu olarak başladı. Ardından Intercontinental Hotel Istanbul’da restoran şefi olarak görev alan Engin Arslan atandığı Çırağan Palace Kempinski’de de 10 yılı aşkın süre boyunca Restoran Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.

Sonrasında Angel’s Peninsula Resort Hotel’de 5 yıla yakın çalışan Engin Arslan, Rocks Hotel & Casino Kıbrıs ve Hyatt Regency Hotel Irak gibi prestijli yurtdışı otellerinde görev aldı. Kapsamlı otelcilik tecrübesi ve alanındaki geniş bilgi birikimi ile birlikte Engin Arslan Ocak 2024 itibarıyla Fairmont Quasar Istanbul ekibine Yiyecek ve İçecek Direktörü olarak katıldı.

FAIRMONT HOTELS & RESORTS

Yüz yılı aşkın bir otelcilik mirası bulunan Fairmont Hotels& Resorts, tüm dünyada konuklarına unutulmaz seyahat deneyimleri, düşünceli ve özenli hizmet ve eşsiz lüks oteller sunarak, gittikleri destinasyonu en gerçek haliyle deneyimlemeleri için çalışıyor. Tüm Fairmont otelleri, yerel öğelerden esinlenen restoranları, bar ve lounge’larının yanı sıra farklı tasarım ve iç mekanlarıyla da içinde bulundukları kentin enerjisini, kültürünü ve tarihini yansıtmayı hedefliyor. “Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla yola çıkan Fairmont markasının, 80’in üzerinde oteli ve devam eden projeleri bulunuyor. Grupta, dünyanın ikonik otellerinden New York’daki The Plaza, Londra’daki The Savoy, Dubai’deki Fairmont The Palm, Şangay’daki Fairmont Peace Hotel ve San Francisco Fairmont gibi yapılar da bulunuyor.

fairmont.com/istanbul

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir