Evidea 3 mağaza

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evve yaşam sektörünün lider markalarından Evidea, mağaza yatırımlarına hızkesmeden devam ediyor. Tam kapanmanın ardından haziran ayında 3 mağaza birdenaçan Evidea, yıl sonuna kadar toplamda 30 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

 

Ev yaşam ürünleri kategorisinde güçlüe-ticaret kimliğinin yanı sıra büyüyen mağaza zinciriyle de müşterileriylebuluşan Evidea, 2021 hedeflerine ulaşmak için yatırımlarını sürdürüyor. Çoğunluğualışveriş merkezlerinde yer alacak, yaklaşık 1.500 m2 büyüklüğündekimağazalarında tüketicileriyle buluşmayı hedefleyen Evidea, haziran ayında 3mağaza birden açarak yılsonu hedefine ulaşmak için önemli yol kat etti.

Sakarya Cadde 54 AVM, 41Burda AVM ve Viaport Asia Outlet açılışlarıyla toplam 21 mağazaya ulaşanEvidea, yıl sonuna kadar 30 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Evidea Genel Müdürü Kazım Mavuş, ‘Evidea, 10 yıl önce e-ticaret platformuolarak başlayan yolculuğunu, 2019’dan bu yana mağazalaşma süreciyle devamettiriyor. Bu güçlü büyüme arzumuzu, 5 yıl içinde 110 mağazaya ulaşma hedefiyleifade ediyoruz. Şu anda Türkiye genelinde 21 mağazamız müşterilerimize hizmetveriyor. Pandemiye rağmen yatırımlarımızı hız kesmeden devam ettiriyoruz. Tamkapanmanın ardından haziran ayında 3 mağaza birden açarak yeni iller, yenimüşterilerle buluştuk. Bunun yanı sıra dijital yatırımlarımıza da devamediyoruz” diye konuştu.

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon,tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam olmaküzere toplam 8 ana kategoride geniş bir ürün yelpazesine bulunan Evidea, evinigüzelleştirmek ve değer katmak isteyen herkese ferah mağazalarında keyifli biralışveriş deneyimi sunuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir