Doktor Başkan Meslektaşlarının Yanında

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası münasebeti ile Kınık 112 servisinde çalışan meslektaşlarını ziyaret ederek “Camiamızın, Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kutlu olsun” dedi.

 

Uzun yıllar sağlık camiasında doktor olarak hizmet veren Başkan Doğruer; Kınık 112 Acil Sağlık Hizmetlerini ziyaret ederek, acil sağlık hizmetlerine daha hızlı ulaşılması için farkındalık oluşturması maksadıyla ilan edilen haftada meslektaşlarına destek verdi.

 

Hayat ile ölüm arasındaki o ince çizgi üzerinde görev yapan, sağlık ordusunun halen bir neferi olduğunu belirten Başkan Doğruer “Acil sağlık camiası mensubu arkadaşlarımız, fedakârca z amanla yarışıyorlar. Son yıllarda, yaptıkları işin önemi ve değerleri daha iyi anlaşıldı sanırım. Uzun yıllardır siyaset yapıyor olmama rağmen halen sağlık çalışanları ailesinin bir üyesi olarak, her zaman yanlarında olmak gibi bir sorumluluk hissediyorum. Belediyemiz olarak her zaman yanlarındayız ve destekçileriyiz. Acil Sağlık camiasının, Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kutlu olsun” dedi.

 

112 Acil Sağlık Hizmetlerinin ve UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri) nin ülke halkına tanıtılması, ilkyardım farkındalığının artırılması, 112 acil numarasının tanıtılması ve doğru kullanımı konusunda farkındalık oluşturulması, bu sayede, ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın acil sağlık hizmetine hızla ulaşmalarının sağlanması amaçları doğrultusunda 2014 yılında kutlanmaya başlanan "Acil Sağlık Hizmetleri Haftası" ülkemizde her yıl çeşitli etkinlikler ve farkındalık faaliyetleri yürütülerek kutlanmaktadır.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir