En Popüler Discord Sunucuları Hangileridir

En Popüler Discord Sunucuları
En Popüler Discord Sunucuları
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle pandemi sürecinde kullanıcı sayısı zirvelere çıkan uygulama içerisinde film, teknoloji ve oyun gibi konularda da discord sunucuları mevcuttur.

 

İnternet adresimiz olan discordsunuculari.com’a giriş yaparak popüler discord sunucuları ve diğer discord sunucularına erişim sağlayabilirsiniz. Discord uygulamasında ilgi alanlarına göre farklı tarzdaki birçok discord sunucularına katılım sağlayabilirsiniz.

 

Discord sunucuları nedir, popüler Discord sunucuları hangileridir? gibi merak edilen birçok soru bulunmaktadır. Bu sorunların cevaplarını ise sizler adına derleyip hazırladık.

Discord sunucuları nedir ?

Discord sunucuları, kullanıcıların teknoloji, oyun, film ve bilim gibi farklı alanlar üzerine sohbet etmelerine fırsat sağlamaktadır. Oyun oynarken sesli sohbet imkanı sağlayan sohbet bölümleri de discord sunucularında vardır.

 

Her sunucunun kendine özgü bazı kuralları vardır. Bu kurallardan herhangi birinin ihlal edilmesi halinde ban ve uzaklaştırma gibi farklı cezalar ile karşılaşabilirsiniz.

 

En popüler Türk Discord sunucuları

 

Eğlenirken öğrenebileceğiniz pek çok popüler Türk Discord sunucuları mevcuttur. Takipçi sayısı ile ön plana çıkanlar olduğu gibi, az ama düzeyli abone kitlesine sahip olan kişiler de mevcuttur. Yapmanız gereken en önemli konu ise ilgi alanınıza göre olan popüler discord sunucularına göz atmaktır.

 

Hakkı Alkan

Listemize ShiftDelete.net kurucusu olan Hakkı Alkan ile devam ediyoruz. ShiftDelete.net sunucu kanalının dışında kendi açtığı Youtube kanalı üzerinde de teknolojik incelemeler ve eğlenceli bloglar çekmektedir. Youtube platformunda ise yaklaşık olarak 400 bin tane abonesi bulunuyor. Oldukça aktif discord sunucuları olan Hakkı Alkan Discord platformunda da 7.200’ün üzerinde bir üyeye sahiptir.

 

ShiftDelete.Net Discord Sunucusu

 

Teknoloji sohbetleri, yeni yayınlanan çekilişler ve videoları yakından takip edebilmek adana SDN Discordan kanalının içerisine katılım sağlayabilirsiniz. 26 bine yakın üyesiyle beraber Discord platformu üzerinde hızlı bir şekilde büyümesine devam etmektedir. Kurallara uyduğunuz taktirde bilgileneceğiniz discord sunucusu başında geliyor. 

GIF LINE

9 bin üyesiyle beraber içerisinde GIF ve komik emoji paylaşımlara yapan discord sunucusu, oldukça popülerdir. Ayrıca kolay bir şekilde arkadaş edineceğiniz sunucuda düzenli olarak yarışmalar ve çekilişler yapılıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir