CHP’li Sarı Savaştepe’te sorunları yerinde inceledi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, yaşanan sorunlara işaret ederek, ekonomide, siyasette, yaşamın her alanında yaşanan sorunların Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında çözüleceğini belirterek, "Birlikte yöneteceğiz, birlikte başaracağız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, İl Başkanlığının düzenlediği ilçe ziyaret programı kapsamında Savaştepe ilçesinde bir dizin ziyaret gerçekleştirdi.
Programı, il yöneticileri Erden Köybaşı, Hüseyin Yenitürk, Yusuf Kaplan, Nail Karabacakoğlu ve İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar Yahşi ve İl Kadın Kolları Yöneticisi Neriman Köybaşı ile birlikte, ilçe Başkanı Umut Dinç ve ilçe yöneticileri katıldı.

Planlanan ziyaretler kapsamında düzenlenen düğün merasimlerine katılan Cumhuriyet Halk Partililer, önceki dönem ilçe Başkanı Metin Arslan ile Sarıbeyler mahallesini ziyaret etti.
Hedeflerinin iktidar olduğunu vurgulayan Başkan Sarı, yaşanan ekonomik sorunlara değinerek, "Son zamlarla birlikte memura, emekliye verilen ücretler eridi. Ekonomide, siyasette, sanatta, yaşamın her alanında yaşanan sorunlar Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında çözülecek. Birlikte yöneteceğiz, birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir