Chp Sakarya’yı karış karış gezecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, düzenlediği organizasyon ile 37 milletvekilini Sakarya’ya getiriyor. Başkan Keleş, vekillerle birlikte kentin 16 ilçesini karış karış gezeceklerini, adım atmadık yer bırakmayacaklarını ve halkın sorunlarını yerinde dinleyeceklerini söyledi.
CHP, Sakarya’da iki günlük yoğun bir program için yaptığı hazırlıkları tamamladı. Seçim olmamasına rağmen bugüne kadar seçim varmışçasına kentin dört bir yanını ilçe ilçe mahalle mahalle gezen ve sorunları yerinde dinleyerek birebir temaslar kuran CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş’in edindiği bilgiler ve kaydettiği notlar genel merkeze taşındı.
Sakarya’nın dört bir yanını gezen Başkan Keleş bu kez çalışmalarına farklı bir boyut katarak partisinin milletvekillerini de kente davet etti. CHP’li Keleş’in girişimleri sonucu 37 milletvekili yarın Sakarya’ya gelecek. 1 Temmuz Perşembe ve 2 Temmuz Cuma günlerinde 37 milletvekili ile sahaya inecek ve sokağın nabzını tutacak.
Sakarya’nın 16 ilçesini karış karış gezecek olan, Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel başkanlığında, Grup Başkanvekilimiz Engin Özkoç’un da katılacağı CHP heyeti adım atmadık yer, çalmadık kapı bırakmayacak.
 
“HER KAPIYI ÇALACAĞIZ”
CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, yoğun katılımlı iki günlük saha çalışmasına ilişkin ise şunları söyledi:
“Genel Başkan Yardımcımız Onursal Adıgüzel başkanlığındaki heyetimizle birlikte Sakarya’da dolaşmadığımız yer kalmayacak. Sakarya’yı karış karış gezeceğiz, her kapıyı çalacağız, tüm STK'ları ziyaret edeceğiz. Kanaat önderlerimiz ve halkımızla bire bir temaslarda bulunacağız. Sokakta kara kara düşünen öğrencinin omzuna dokunacağız, esnafımızın bir çayını içip geçtiği bu zor günlerden çıkmak için nasıl bir yöntem izleyeceğiz bunu konuşacağız.”
“KARARLIYIZ, HAZIRIZ”
“İlçe ilçe mahalle mahalle kentimizin sorunlarını biliyoruz. Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Serdivan Mavi Durak esnafının, Yeni Cami esnafının, Uzun Çarşı esnafının, kentimizin sembol ve en işlek yeri olan Çark Caddesi esnafının sorunlarını biliyoruz. Pandemide nasıl kan kaybettiklerini biliyoruz. Şehrimiz aynı zamanda üniversite şehri. Öğrencilerimizin yaşadıkları problemleri biliyoruz ama bu sorunları, şikâyetleri yine dinleyeceğiz. Bıkmadan ve usanmadan halkımızın isteklerini, sorunlarını dinleyeceğiz. Gözümüzden kaçan bir detay varsa onu da öğreneceğiz. Sadece dinlemekle kalmayacağız ve hep birlikte çözüm önerileri geliştirerek gerekli notları alacağız. Yaptıklarımız ise yapacaklarımızın teminatı olacak. Her şeyin en iyisine layık olan güzel insanlarımıza, CHP iktidarında çok daha iyisini bulabileceklerini göstereceğiz. Kararlıyız, hazırız.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir