ChiaraAlessi Bardak Modelleri & Fiyatları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bardak denilince artık yalnızca sıvı tüketim ürünlerini içmek için kullanılan araç gereçler gelmemekte akla. Dayanıklılık kullanışlılık estetik renk desen gibi pek çok seçenek kullanıcılar tarafından göz önünde bulundurulmaktadır. Bu arayışlar neticesinde son dönemde kullanıcı tercihleri arasında özellikle ChiaraAlessi Bardak modelleri ön plana çıkmaktadır. Sizlere aşkla yapılan kristal ürünler sunan Duru Crystal da kullanıcı tercihlerini dikkate alarak geleneksel ile modernin sentezi olan ürünlerine her geçen gün bir yenisini eklemeye, kullanıcılarına şık, zarif, dayanıklı ürünler sunmaya devam ediyor.

Kahve Yanı Kristal Bardak

Kırk yıl hatırı olan kahve artık neredeyse hatırı kadar sunumuyla da akıllarda kalmaktadır. Zira fincanlar, ikramlıklar ve kahve yanı su bardağı binlerce desen renk ve model arasından özenle seçilmektedir. Neredeyse en güzel kahve sunumu yarışına girildiği şu günlerde bu takımın olmazsa olmazı, şıklığın tamamlayıcısı olan bu bardakların seçimi oldukça önem arz etmektedir. Sadece rengi ve modeli değil, kullanılan malzemesinden boyasına kadar pek çok dikkat edilmesi gereken konu bulunmaktadır. Bu tarz ürünlerin üretiminde sıklıkla kanserojen madde kullanılıyor olması ürünün kalitesinden de emin olmayı gerektirmektedir. Bilinmeyen, merdiven altı olarak tabir edilen ürünlerin kullanılmamasına dikkat etmekte fayda var.

Kahve yanı kristal bardak özellikle kadınlarımızın en nadide eşyaları olmaya başladı. Artık hemen her evde en az birkaç renk ve modelde bulunmaya başlaması üreticileri kendilerini sürekli yenileme, hep daha ileri taşıma mecburiyetine itmektedir. Bu durumda kahve yanı su bardağı gibi ürünlerin her geçen gün hayatımıza daha fazla girmesine imkân tanımaktadır.

Bu tercihler ve kullanımlar içerisinde özellikle ChiaraAlessi bardak çeşitleri öne çıkmaktadır. Özenle seçilen renklerin harmanlanması ve uzun uğraşlar sonucu hazırlanan modellerle sentezi ile ortaya çıkan bu kristal bardaklar kullanımı kadar göze de hitap eden vaz geçilmez parçalar haline gelmiş bulunuyor. Her renkte her takıma uygun modellerle göz dolduran bu kristal bardaklar, ev dizaynlarının da önemli bir parçası haline gelmiş bulunuyor. Gerek salon vitrinlerinde gerek mutfak dolaplarında adeta tasarımın birer parçası haline gelmiş bulunmaktadır.

Renkli Kadeh

En çok tercih edilen renkli kahve yanı bardağı diğer bardaklara da ilham olmuş durumda. Bu sayede her kullanım için farklı farklı üretilen kristal bardaklar birbiri ile bütünleşip takım olabilmektedir. Örneğin BohemiaKristal renkli kadeh serisi rengi ve modelleri ile kendine hayran bırakan, en nadide kristal ev eşyalarından bir olmuştur.

Evlerde sunumun en önemli parçası olan bu renkli kristal bardaklar, her geçen gün hayatımızda daha fazla yer kaplamaya başlıyor. Özellikle yeni gelin evi eşyalarının vazgeçilmezi, çeyiz takımlarının olmazsa olmazı haline gelmiş bulunuyor.

Tekrar hatırlatmakta fayda var: maalesef ki piyasada kristal bardak olarak satılan ürünlerin pek çoğu merdiven altı olarak tabir edilen, içerisine kalitesiz sert plastik eklenen ve kanserojen madde içerme olasılığı çok yüksek ürünlerdir. Bu sebeple bu ürünleri alırken kalitesinden emin olunan Duru Crystal gibi işini özen ve yüksek disiplinle yapan ürünlerden seçmekte fayda var. Şıklık ararken sağlıktan olmamak için lütfen bu uyarımızı dikkate alınız.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir