Burhaniye’de Özgürlük Parkı ve 8 Eylül Stadyumu’nda 14 Mayıs’tan itibaren alanında uzman eğitmenlerle sabah sporu başlıyor

featured
burhaniyede-ozgurluk-parki-ve-8-eylul-stadyumunda-14-mayistan-itibaren-alaninda-uzman-egitmenlerle-sabah-sporu-basliyor.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burhaniye Belediyesi tarafından “Haydi Burhaniye Sabah Sporuna!” sloganı ile ücretsiz ve halka açık olarak gerçekleştirilen sabah sporu, her yıl olduğu gibi bu yıl da havaların ısınması ile başlıyor.

14 Mayıs tarihinden itibaren başlayacak sabahları 08.30’da gerçekleşecek spor buluşmaları; Salı ve Perşembe günü Özgürlük Parkı’nda, Çarşamba ve Cuma günü 8 Eylül Stadyumu’nda yapılacak.

Her yaştan Burhaniyeli’yi sabah aktivitelerine davet eden Başkan Deveciler, “Sağlıklı ve mutlu bir yaşam için fiziksel aktivitenin önemine dair farkındalık yaratmayı hedefliyor, daha fazla vatandaşımızın bilinçli şekilde spor yapmasını sağlamak istiyoruz. Bu amaçla sabah aktivitelerimizi bu sezon da sürdüreceğiz. Güne hem zinde hem de keyifli bir başlangıç yapmak isteyen herkesi sabah sporuna bekliyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir