Burhaniye Belediyesi Eşit Hizmet Anlayışıyla Çalışmalarını Sürdürüyor

featured
burhaniye-belediyesi-esit-hizmet-anlayisiyla-calismalarini-surduruyor.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapılan çalışmaları sahada inceleyen Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, gerçekleşen çalışmalardaki son gelişmeleri yakından takip etti.

 

İlçe genelinde kırsal ve merkez mahalleler olmak üzere farklı bölgelerde sürdürülen çalışmalarda; İskele Mahallesi Kordonboyu Caddesi’nde afetten dolayı yıkılan istinat duvarları ve yolların tamiratı gerçekleştiriliyor. Öğretmenler Mahallesi Menekşe Caddesi’nde altyapı ve yol çalışmaları sürüyor. Bahçelievler Mahallesi 3046 Sokak’ta (Şehit Pilot Üsteğmen Erdem Mut Ortaokulu yanı) altyapı ve yol çalışmaları tamamlanırken, kırsal mahallelerde ise Çamtepe Mahallesi’nde parke taş tamiratıyla birlikte meydan düzenlemesi yapılırken, Sübeylidere Mahallesi’nde ise mesire alanında bulunan içme suyunda oluşan göçükten dolayı isale hattı yenilenerek su aktif duruma getirildi. Yaya önceliğine de dikkat çeken Burhaniye Belediyesi, Ören Mahallesi ile Öğretmenler Mahallesi arasındaki yollarda bulunan yaya geçitleri boyanarak yenileniyor.

İlçede bulunan tüm mahallelere eşit hizmet anlayışını benimsediklerini ifade eden Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, “Burhaniye Belediyesi olarak tüm mahallelerimize eşit hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Başkanımız Ali Kemal Deveciler’in talimatları ve tespit edilen bölgelerde planlanan çalışmalarla vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşayabilmesi için gereken çalışmaları titizlikle yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın uzun vadeli kullanmasını amaçladığımız modern ve kaliteli yolların çalışmalarını gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir