Brisa’dan Deprem Farkındalığına Yönelik Çalışmalar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brisa, deprem farkındalık haftası olarak ilan ettiği 17 Ağustos haftasında çalışanlarını bu konuda bilinçlendirmek amacıyla bir dizi çalışmaya imza attı. 

 

Marmara Depremi'nin 22. yılında, Brisalılar bu acı dolu deneyimin öğretilerini derinleştirmek üzere eğitim ve söyleşi toplantılarında bir araya geldi. 

Türkiye lastik pazarı lideri Brisa, doğal afetlere her an, her dakika hazır olmak gerektiğine dikkat çekmek amacıyla 17 Ağustos haftasını deprem farkındalık haftası olarak ilan etmişti. Marmara Depremi’nin sonuçlarının en yakın tanıklarından biri olan Brisa, her yıl olduğu gibi bu yıl da şirket çalışanlarının farkındalığını derinleştirmek için çeşitli etkinlik ve bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirdi.

Çalışanlara özel olarak tasarlanan Deprem & Korunma Yolları adlı eğitim programı Brisa Akademi aracılığıyla çalışanlara aktarıldı. Brisa tarafından hazırlanan Deprem Korunma Broşürleri, şirketin dijital bilgi kütüphanesi Bripedia’ya yüklenerek tüm çalışanlarla paylaşıldı ve kurumsal hafızaya eklendi. Deprem Haftası farkındalık posterleri fabrika ve ofislere asıldı ve iç ekranlarda ve iç iletişim gruplarında bilgilendirici, farkındalığı artıracak görseller paylaşıldı. Aynı zamanda deprem psikolojisi ile korku ve kaygıların yönetilmesi konusunda uzman konuşmacı Prof. Dr. Aylin İlden Koçkar ile online sohbet düzenlendi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir