Billie Eilish, DJ Snake ve A1 x J1’ın efsane çıkışlarını dinleyin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Billie Eilish merakla beklenen ikinci albümü “Happier Than Ever”ı hayranlarıyla buluşturdu! Göz alıcı tarzıyla soluk kesmeden başarısını devam ettiren 19 yaşındaki Billie Eilish her çıkışıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Her yeni çıkışıyla müzikseverleri daha da çok etkileyen ve şimdiden efsane olma yolunda hızla ilerleyen sanatçının en son albümü “Happier Than Ever”ı kaçırmayın!

 

Billie Eilish Hakkında

 

Başarılı şarkıcı 2015’yılında paylaştığı ilk sıngle’ı “Ocean Eyes”dan beri sıradanlığa meydan okuyan sesiyle dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. Sözleri, yapımcılığı ve kaydı tamamen kendisi ve erkek kardeşi FINNEAS tarafından ortaya çıkarılan albümü “WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?” ABD’de ve 17 diğer ülkede Billboard 200’e 1 numaradan giriş yaparak 2019 yılının en çok dinlenen albümü olmuştu. Ardından Billie Eilish 62. GRAMMY Ödülleri'nde aday gösterilen ve tüm ana kategorilerde kazanan en genç sanatçı olarak tarihe geçerek En İyi Yeni Sanatçı, Yılın Albümü, Yılın Rekoru, Yılın Şarkısı ve En İyi Pop Vokal Albümü ödüllerine layık görüldü. Son olarak, genç yetenek 2021'deki 63. GRAMMY Ödülleri'nde dört ek ödüle aday gösterildi ve hem “everything i wanted” ile Yılın Rekoru ödülünü hem de “No Time To Die” ile Görsel Medya İçin Yazılan En İyi Şarkı ödülünü evine götürdü. Billie Eilish'in uzun zamandır beklenen albümü “Happier Than Ever”in sözleri Billie ve albümün yapımcılığını da yapan kardeşi FINNEAS tarafından yazıldı.

 

DJ Snake – You Are My High

 

Fransız prodüktör DJ Snake yepyeni parçası “You Are My High”ı müzikseverlerlerin beğenisine sundu! Efsane DJ’in bu çıkışı geleneksel dans müziği ve klasik R&B funk esintilerinin harmanlandığı enfes bir parça. “You Are My High” yaz boyu tüm dünyanın dinleyeceği baş döndürücü bir şarkı olacak!

 

 

DJ Snake 2016 yılında yayımlanan albümü “Encore” ile Billboard'un En İyi Dans/Elektronik Albümler listesinde 1 numaraya ulaşarak dünya çapında ilk 10’a girmişti. Justin Bieber ile ortak çalışmalarının ürünü olan “Let Me Love You” ile 1 numarada yerini almasının üstüne “You Know You Like It”, “Lean On” ve “Taki Taki” çıkışlarıyla zirveye ulaşmıştı.

 

A1 X J1 – Baby

 

Genç rap-pop ikilisi A1 x J1 sosyal medyada viral olan hitleri "Latest Trends"in devamı niteliğindeki yeni şarkıları “Baby”i yayımladı! “Latest Trends” İngiltere listelerinde 2 numaraya ulaşarak dünya çapında 100 milyon dinlenmeye ulaşmıştı. Etkileyici bir sound’a sahip A1 ve samimi sesiyle kendini dinleten J1’ın bir araya geldiği “Baby”, ikilinin İngiltere müzik sahnesinde sağlam bir yer edineceğini kanıtlar nitelikte.

 

 

Genç ikili 2020’de pandemi esnasında Houseparty uygulamasında tanışarak rap müzik sevgileri sayesinde birbirine bağlandı. Kısa sürede TikTok’ta viral olarak 2 numaraya ulaşan çıkış single’ları “Latest Trend” ile imkansızı başaran A1 x J1, müzik kariyerine tam gaz başladı. Karantina kısıtlamalarının azalmasıyla beraber alışılmışın dışındaki ikili A1 x J1 stüdyoya girerek kendilerine özgü tarzlarını geliştirmeye devam edecekler.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir