Bilim Kurulu Toplantısı Saat Kaçta?

Bilim Kurulu Toplantısı Saat Kaçta?
Bilim Kurulu Toplantısı Saat Kaçta?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün yapılması planlanan bilim kurulu toplantısı hakkındaki detaylar herkesin merak konusu oluyor. Gündemle ilgili konuşmaların yapılacağı ve kararların alınacağı toplantıda hangi konulardan bahsedileceği merakla bekleniyor. Peki; Bilim Kurulu saat kaçta toplanıyor, toplantı gündeminde neler var?

 

Her hafta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanan Bilim Kurulu, korona virüs salgınının seyri ve yeni gelişmeler ile ilgili durumları gözden geçiriyor. Toplantıda alınan kararlar, Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylanması halinde Türkiye’nin korona virüs döneminde izleyeceği yolu belirliyor.

 

Herkesin yakından ilgilendiği Korona virüs Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? Saat kaçta? Gündemde neler olacak? İşte heyecanla beklenen detaylar…

 

17 Mart Bilim Kurulu Toplantısı Hangi Saatte ve Gündemi Ne?

 

17 Mart Çarşamba günü toplanacak Bilim Kurulu, saat 17.00’da toplantıyı başlatacak. Toplantının video konferans yöntemiyle gerçekleştirilmesi bekleniyor. Toplantıda alınan kararlara dair açıklama, toplantı sonrasında yazılı olarak paylaşılacak.

 

Bilim Kurulu’nun gündemi, korona virüse dair ülke genelinde yaşanan gelişmeler olacak. Vaka sayılarındaki artış, mutasyon durumu, aşılama süreci ve aşı temini gibi konular; Bilim Kurulu’nun gündemini oluşturuyor.

 

Özellikle kısıtlamaların genişletilmesi ile ortaya çıkan tablo, toplantının ana konusu olarak değerlendiriliyor. Gidişatın olumlu yöne doğru evrilmesi için uğraş veren Bilim Kurulu, bu hafta da gündem konularını detaylı biçimde ele alacak.

Editör: Özlem Çelik

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir