Beyoğlu İlçe Başkanı Bozyokuş: “insanlarımız Zor Durumda”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Gelecek Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı Yılmaz Bozyokuş, saha çalışmaları sırasında 45-50 liralık faturasını ödeyemeyen insanlarla karşılaştıklarını belirterek, "İnsanlarımız zor durumda" dedi.
 
Gelecek Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı Yılmaz Bozyokuş, yaklaşık bir yıldır ilçe başkanlığını yürüttüğü partisinin politikalarını anlattı.
Siyasete girerken Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun dürüstlüğüne güvenerek girdiğini dile getiren Bozyokuş, İstanbul'da teşkilatlanma çalışmasının bitmek üzere olduğunun bilgisini verdi.
İstanbul'un can damarı olan Beyoğlu'nda siyasetin nasıl yapıldığını anlatan Başkan Bozyokuş, kayıt dışının çok olduğuna işaret ederek, nedenini kentsel çarpıklığa bağladı.
Beyoğlu'nda yaklaşık 40 yıldır süren bir muamma olduğunu dile getiren Başkan Bozyokuş, çarpık kentleşme sorunun bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğine dikkat çekti.
Başkan Bozyokuş, 45 mahallenin tamamında sahaya indiklerini belirterek, gözlemlerini şöyle anlattı: "İnsanlar bize ulaşabiliyor. Ancak farklı kapıları çalamıyor. 45-50 liralık faturasını ödeyemeyen insanlarla karşılaştık. İnsanlarımız zor durumda. Özellikle pandemi döneminde insanlarımız zor günler geçiriyor."
Kentsel dönüşümde yaşanan sıkıntılara da değinen Başkan Bozyokuş, belediyenin vatandaşları tatmin edecek projeler geliştiremediğini kaydederek, "Ekonomik durumu zor olan vatandaşlarımız var. Vatandaşımız borçlandırılıyor ancak vatandaşımız borçlanmak istemiyor. Sorunun çözülmesi için belediyenin halkımıza karşı daha hoşgörülü davranması lazım" dedi.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir