Bengi İdil Uras “Akdeniz Kıyıları ile başlayarak dünyayı gezmeyi çok istiyorum."

featured
bengi-idil-uras-akdeniz-kiyilari-ile-baslayarak-dunyayi-gezmeyi-cok-istiyorum.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da takipçilerinin yüzünü güldüren başarılı oyuncu Bengi İdil Uras, bu yaza dair tatil planlarını MAG Ağustos sayısında anlattı…

Yazın büyük bir kısmını Datça’da geçirdiğini söyleyen Bengi İdil Uras “Erkek arkadaşımın işletmesinde birlikte etkinlikler düzenliyoruz. Hem tatil hem iş gibi geçiyor Datça’da günler. Eylül ayında da Yunan adalarını ziyaret etmeyi planlıyorum Simi ve Kos adası ilk ziyaret edeceklerim.” Dedi.

Datça’nın doğasını çok sevdiğini belirten Uras “Buranın doğasını, sakinliğini ve tabii ki denizini çok seviyorum. Türkiye gerçekten deniz tatili açısından eşi benzeri olmayan bir ülke. O nedenle Ege kıyılarımızı çok seviyorum. Fransa’da Avignon ve çevresi. Diğer ülkelerde gitmek istediğim çok yer var aslında, seyahat etmek ve keşfetmek bu dünyadaki en güzel terapi olabilir diye düşünüyorum. Yepyeni yerler görmek, insanlar tanımak, onların yaşam şekillerini keşfetmek çok değerli. Akdeniz kıyıları ile başlayarak dünyayı gezmeyi çok istiyorum. Sonrasında daha uzak ülkeler Tayland, Avustralya, Endonezya, Adalar (Fiji, Seyşel, Madagaskar, Fransız Polinezyası vb.) Saymakla bitiremeyeceğim kadar çok, umarım bu ömrüme hepsini sığdırabilirim!” açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir