Bayram Öncesi Tatil Fırsatları

Bayram Öncesi Tatil Fırsatları
Bayram Öncesi Tatil Fırsatları
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vizesiz Tatil Rotalarıyla Mısır ve Balkanlar’a Artan İlgi! İşte Bayram Öncesi Tatil Fırsatları!

Bayram Öncesi Tatil Fırsatları Turizmde Canlanma

Okulların kapanışına ve Kurban Bayramı’na günler kala, turizm şirketlerinin sunduğu cazip indirimler ve banka promosyonları tatilciler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Coral Travel Türkiye Genel Müdürü Mehmet Kamçı, bayram dönemlerinde popüler tatil destinasyonlarından biri olan Kıbrıs’ın yanı sıra, vizesiz ziyaret edilebilen Mısır ve Balkan ülkelerinin de yerli turistler arasında öne çıktığını belirtti.

Turizm sektörü, Kurban Bayramı ve okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte sezona hızlı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Yıllık 3 milyondan fazla kişiye hizmet veren Coral Travel Group’un Türkiye’deki temsilcisi Coral Travel Türkiye’nin Genel Müdürü Mehmet Kamçı, tatil alışverişlerinde büyük tasarruf sağlayan banka promosyonları ve erken rezervasyon fırsatları sayesinde sektörün büyük bir hareketlilik kazandığını vurguladı. Kamçı, sektör olarak yaz sezonuna güçlü bir başlangıç yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Kamçı, henüz tatil planı yapmamış olan vatandaşlara, banka iş birlikleri sayesinde rezervasyon tutarlarına göre kademeli indirimlerden yararlanma fırsatını değerlendirmeleri çağrısında bulundu. Ayrıca, 15 Haziran’a kadar sürecek coraltatil.com üyelik kampanyası ile yurtiçinde birçok tesiste indirimli tatil fırsatları sunacaklarını belirtti.

Mısır’da Üst Düzey Tatil Deneyimi

Coral Travel Group olarak bu yıl farklı kaynak pazarlardan yaklaşık 550 bin misafiri ağırlamayı planladıkları Mısır’ın, vizesiz destinasyonlar arasında öne çıktığını ifade eden Kamçı, “Sharm el Sheikh için Kurban Bayramı özelinde hazırladığımız programlara yoğun talep var. Bu nedenle yeni uçak seferleri düzenlemeyi planlıyoruz. Türkiye’den sonra en çok misafiri ağırladığımız ülke olan Mısır’ın, deniz, kum ve güneşiyle ünlü Hurghada bölgesindeki Xanadu Makadi Bay otelimizde uygun fiyatlarla hafızalarda yer edecek üst düzey bir tatil deneyimi sunuyoruz. Ayrıca özel turlarla Mısır’ın tarihi gizemlerini barındıran piramitler ve Luxor’u gezme fırsatı da sağlıyoruz” dedi.

Vizesiz Ülkelere İlgi Artıyor

Geçerli Schengen vizesi olanlar ve yeşil pasaport sahipleri Avrupa turlarını tercih etmeye devam etse de, vize sorunları nedeniyle vizesiz seyahat edilebilen ülkelere olan ilgi artıyor. Kamçı, kültür turlarıyla bilinen Balkanlar bölgesinin son dönemde deniz tatili severler için de önemli bir alternatif haline geldiğini belirtti. Adriyatik kıyılarındaki Karadağ’ın Budva ve Kotor kentleri ile Arnavutluk’un Ohri, Saranda ve Avlonya gibi kıyı kentlerini kapsayan turların, tarihi yapılar ve eşsiz sahillerde deniz tatilinin tadını çıkarmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer aldığını söyledi.

Kıbrıs Konserleriyle, Ege ve Akdeniz Sahilleriyle Gözde

Kıbrıs’ın her yıl olduğu gibi bayramların vazgeçilmez tatil beldelerinden biri olduğunu vurgulayan Kamçı, “Bayram özel konserleriyle eğlencenin merkezi olan Kıbrıs otelleri cazip fırsatlar sunuyor. Tatilini yurtiçinde değerlendirmek isteyenler için de seçenekler oldukça fazla. Akdeniz ve Ege sahillerindeki her şey dahil tesislerde eğlence, deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarabilirler. Ayrıca, Karadeniz ve Likya Turlarıyla doğayla iç içe, kültür, tarih ve gastronomi odaklı bir seyahat deneyimi de yaşayabilirler” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gezi Bülteni

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir