Başkan Çakmaklı: Zafer Haftası Ve Malazgirt Zaferimiz Kutlu Olsun

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, Malazgirt Zaferi'nin 950. yıldönümü ile Büyük Taarruz’un 99. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, “Türk tarihinde iki önemli zaferi gerçekleştiren büyük liderler Sultan Alparslan ve Mustafa Kemal Atatürk ile kahraman askerlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum” dedi.
İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Düşman kuvvetlerinin sayıca üstün olduğu 26 Ağustos 1071 Malazgirt Meydan Muharebesinde şanlı Türk Ordusu Sultan Alparslan komutasında elde ettiği zaferle Anadolu’nun kapılarını Türklere açmıştır. Batılı devletlerin işgali altında olan Anadolu’da 26 Ağustos 1922 tarihinde Büyük Taarruz neticelenmiş ve Yunanlar İzmir’den denize dökülmüştür. Anadolu’nun Türk yurdu olmasında önemli olan bu iki tarihi zafer, inanan ve esareti reddeden milletimizin vatan için canını çekinmeden feda ettiğinin göstergesi ve simgesi olmuştur. Bu duygu ve düşünceler içerisinde; başta Büyük Komutan Sultan Alparslan ve Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin Zafer Haftası ve Malazgirt Zaferimiz kutlu olsun.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir