Alsol Tarım, Sağlık ve Hijyenle Lezzeti Buluşturarak Hızla Büyüyor

Alsol Tarım, Sağlık ve Hijyenle Lezzeti Buluşturarak Hızla Büyüyor
Alsol Tarım, Sağlık ve Hijyenle Lezzeti Buluşturarak Hızla Büyüyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin tarım ve gıda sektöründeki yenilikçi oyuncusu Alsol Tarım, sağlık ve hijyen prensiplerini benimseyerek lezzetli bir yolculuğa çıkıyor. Yönetim kurulu başkanı ve kurucu ortağı Mehmet Ali Ünal liderliğindeki Alsol Tarım, 2024 yılında yapacağı açılışlar ve bayilik anlaşmalarıyla adından sıkça söz ettirecek.

Alsol Tarım Restoranları Sağlık ve Hijyenle Tanıştırıyor

Alsol Tarım, tarımın sağlıklı ürünleriyle restoran sektöründe fark yaratıyor. İlk 3 restoranını Ankara’nın Etimesgut, Akyurt bölgelerinde ve Antalya Varsak Şelale Mahallesi’nde açan firma, misafirlerine sağlık ve hijyen standartlarına uygun lezzetler sunmayı amaçlıyor. Alsol Tarım Restoranları, doğal ve taze ürünleriyle damakları şenlendirirken, aynı zamanda hijyen konusunda da en üst düzeyde önlemler alarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Hedef 2024: 10 Şube ve Yeni Bayilikler

Alsol Tarım, 2024 yılında hızla büyümeyi planlıyor. Yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Ünal, “Lezzetin yanı sıra sağlık ve hijyen konularında da öncü olmak istiyoruz. Bu doğrultuda, Türkiye genelinde açacağımız yeni şubeler ve vereceğimiz bayiliklerle ulaşacağımız hedefimiz 10 şubeyi geçmek” dedi. Alsol Tarım, bayilik vererek girişimcilere bu başarı hikayesine ortak olma fırsatı sunacak.

Mehmet Ali Ünal: Kalite ve Güvenin Temsilcisi

Yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Ünal, Alsol Tarım’ın kalite ve güvenin temsilcisi olacağını belirterek, “Sağlıklı ve kaliteli ürünlerimizle, misafirlerimize en iyiyi sunmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda bayiliklerimizle girişimcilere bu lezzet yolculuğunda bizimle birlikte olma fırsatı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Alsol Tarım, Türkiye genelinde sağlık ve hijyenle harmanlanmış lezzetleriyle adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor. 2024 yılı, Alsol Tarım için büyüme ve başarı dolu bir yıl olacak gibi görünüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir