Aleyna Tilki bu defa Ayı yerine Robotla kamera karşısına geçti…

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çıkardığı her şarkısı ile müzik listelerinin ilk sırasında yer alan dinlenme rekorları kıran Aleyna Tilki, uzun bir aranın ardından Türkçe şarkısıyla sevenleriyle buluştu. İngilizce "Retrograde" şarkısıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki, 'Sır' isimli yepyeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu…

Sözü ve müziği kendisine ait olan 'Sır' isimli şarkısının klip yönetmenliğini de yapan Aleyna Tilki, klip çekimden bir kareyi sosyal medya hesabında paylaşmış ve binlerce yorum almıştı. Yayınladığı İngilizce single çalışmalarıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki’nin yeni şarkısı Sır‘ın prodüktörlüğünü dünyaca ünlü müzisyen Diplo üstlendi. 

Daha önce deki kliplerinde pembe ayıcığıyla kamerasının karşısına geçen Aleyna Tilki bu defa kuralı bozarak, bu sefer klibinde Robot kullandı. Robot ile evlenen Alyena Tilki‘nin yeni şarkısı hayranları tarafından çok beğenildi.

Aleyna Tilki yeni şarkısı ‘Sır’ın klibini ülkemizin birçok yerinde çıkan yangınlardan dolayı yayın tarihini ertelediğini sosyal medyasından çektiği bir video ile duyurdu. Aleyna Tilki ‘klibi erteledim. Ülkemiz için duacıyız’ notunu paylaştı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir