1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Aile Hekimi Hastası İle Uyuşturucu Ticaretinden Yakalandı

Aile Hekimi Hastası İle Uyuşturucu Ticaretinden Yakalandı

Aile Hekimi Hastası İle Uyuşturucu Ticaretinden Yakalandı
Aile Hekimi Hastası İle Uyuşturucu Ticaretinden Yakalandı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika haber detayları aşağıda yer alıyor.

 

Aile Hekimi Hastasını “Torbacı” Olarak Kullanmış

 

Servis edilen haber detaylarına ve yapılan açıklamalara göre; Hekim Ömer Ali E. Kendisine ilaç yazdırmak için gelen Gökhan D. İle uyuşturucu ticareti yapmaya başladı. Daha önce uyuşturucu ticaretinden cezaevinde kalan Gökhan D. geçen yıl tahliye olmuştu. Tahliyesinden sonra Alkol, Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi’nde tedavi görmeye başladı. İlaç yazdırmak için gittiği aile hekimliğinde Dr. Ömer E. İle tanışan Gökhan D.’nin doktorun uyuşturucu işi teklifini kabul ettiği öğrenildi. Hastasını uyuşturucu kuryesi olarak kullanan Dr. Ömer E’nin. Gökhan D.’yi uyuşturucu kuryesi olarak kullanarak birçok kırmızı reçeteli ilacı piyasaya sattığı öğrenildi.

Operasyon Düzenlendi

İstihbarat üzerine İstanbul’dan Ankara’ya giden otobüste Ankara Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri uyuşturucular teslim edilirken operasyon düzenleyerek Gökhan D.’yi gözaltına aldılar. El konulan karton kutularda yapılan incelemede 5.180 adet uyuşturucu hap tespit edildi. Sorgulama sonucu ise Gökhan D’nin emniyette hapları Dr. Ömer Ali E.’ye teslim edeceği öğrenildi.

Aile hekimini gözaltına alan ekipler Dr. Ömer Ali E’yi sorguladılar. Yapılan sorgulama sonucunda doktorun Gökhan D.’yi kendisine hasta olarak geldiğinde tanıştıklarını ve uyuşturucu ile ilgisinin olmadığını belirttiği açıklandı. Doktorun cep telefonunda inceleme yapan ekipler Ömer Ali E.’nin Gökhan D.’ye uyuşturucu kutusu ve teslim bilgilerini verdiği tespit edildi.

Uyuşturucu ticareti yapma ve temin etme suçlarından mahkemeye çıkan doktor ve hastası adli kontrol şartı ile serbest kaldılar.

Editör: Özlem Çelik

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir