Astroloji

9 Ağustos Haftası Burç Yorumları

Gökyüzünde, Venüs açılarının etkisiyle birlikte ilginç bir hafta olacağını belirten Astrolog Dinçer Güner, ilişkilerin karmaşık hal alacağını iletti. 9 Ağustos haftasını gün gün bizler için yorumladı.

Astrolog Dinçer Güner’den 9 Ağustos Haftası Burç Yorumları

9 Ağustos Pazartesi günü; Venüs ve Neptün gezegeninin karşı karşıya geldi. Venüs Başak burcunda, Neptün ise Balık burcunda olduğu için ilişkiler ve parasal konular fazlasıyla gündemde olabilir. Bu alanlarda çok dikkatli ve düşünerek adım atmak önemli. Aşk konularına şüpheyle yaklaşmak gerekiyor. Karşımızdaki insanların kusurlarını ortaya çıkaran davranışlar, hayal kırıkları yaşanabilir. İlişkilerde çok fazla beklentiye girilmemesinde fayda olabilir. Diğer yandan, özellikle ticari konularda dikkatli ve gözü açık davranılmalı.

10 Ağustos Salı günü; Merkür ve Jüpiter arasında zorlu bir açı bulunuyor. Merkür, iletişim, ifade ve konuşmak ile ilgilidir. Jüpiter ise her durumu büyüten bir gezegen olduğundan, pireyi deve yapan bir zamana işaret ediyor. Bu zaman aralığında unutkanlıklar da yaşanabilir. Verilen sözler tutulamayabilir. Büyük vaatler verilmeden konuşulmasında fayda olacaktır. Konsantrasyon sorunu yaşanabilir.

11 Ağustos Çarşamba günü; Merkür, 30 Ağustos’a kadar Başak burcunda hareket edecek. Bu zaman aralığı, iletişimin, konuşmaların, anlaşmaların keyifli geçeceğini işaret ediyor. Zihinsel anlamda, daha detaycı, planlayıcı olacağız. Eğitim, iletişim, sağlık alanlarında işleri daha kolay yerine koyabiliriz.

12 Ağustos Perşembe günü; Venüs ve Plüton arasında güçlü bir etki olacak. Venüs Başak burcunda seyahat ediyor, Plüton ise Oğlak burcunda olacak. İlişkilerde tutkunun ön planda olacağı, parasal konularda daha şanslı olacağımız bir zaman olacak.

13 Ağustos Cuma günü; Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Estetik, güzellik konularına eğilmek, yeni insanlar tanımak, ortaklıklar yapmak için güzel bir zaman olacak.

14 – 15 Ağustos Cumartesi ve Pazar günleri; Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Gündemde parasal konular olacak. Duygusal konularda huzursuzluklar çıkabilir. Uyku sorunları yaşanabilir. Yeme içme konularında daha dikkatli olunmalı.

                                                                                                                                                                                                             Editör: Ceren Büyükyarın

Share
Published by
Haber Gezgini

Recent Posts

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' temalı ödüllü resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenleyecek

Gençler eserlerini, 13 Mayıs Pazartesi günü mesai bitimine kadar, Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’ne elden ya…

3 saat ago

Sivas Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Güreş Festivali" başladı

Müsabakaları Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Baker, Büyük Birlik Partisi Sivas İl Başkanı Ahmet Polat,…

3 saat ago

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin sahipsiz hayvanlara iç, dış parazit ve kuduz aşıları yapılması için hizmete aldığı Acil müdahale aracı ilçelerde hizmete başladı

Türkiye’nin en kapsamlı Geçici Hayvan Bakımevine sahip olan Muğla Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanları için acil…

4 saat ago

Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea'de daha çok konaklayın daha çok puan kazanın.

Accor Grubun bünyesinde yer alan Mövenpick, Zeytinburnu’nda muhteşem manzaraya sahip Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea’nin…

5 saat ago

Nilüfer Spor Şenlikleri'nin en özel etkinliği

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği 22.

6 saat ago

Anneye en güzel hediye: Tatil!

Tatilsepeti Anneler Günü’ne özel indirim kampanyası başlattı.

6 saat ago