80 Saniyede, İki Şanlı Zafer #MilletimizeMiras

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İyi Parti tarafından Zafer Haftası kapsamında hazırlanan ‘Milletimize Miras’ isimli prestij filmi, Partinin kurumsal sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Türkiye’nin en ünlü animasyon sanatçılarının yanı sıra, yabancı animasyon sanatçılarının da yer aldığı 30 kişilik bir ekip tarafından, yaklaşık 2 ayda hazırlanan filme kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

 

 

İyi Parti’nin beğeni kazanan ‘Milletimize Miras’ filminde; Sultan Alparslan ve Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Malazgirt ve Dumlupınar zaferleri, bugüne kadar kullanılmamış bir teknikle izleyiciye aktarıldı.

 

Seyirciyi tarihi bir yolculuğa çıkaran filmde, hem Selçuklu askerleri hem de Meclis askerleri, balmumu heykelleri şeklinde gerçek oyuncular üzerinden modellendi. 200 kişilik kadrodaki her bir oyuncu dönemin şartlarına uygun olarak önemli sanat yönetmenleri tarafından giydirildi ve makyaj işlemlerinde yine ülkemizin önde gelen makyaj sanatçıları görev aldı.

 

Videoda, Malazgirt ve Dumlupınar zaferlerinin, aslında birbirlerinin izdüşümü olduğu, bir bayrak devir-teslimini ifade ettiği, her iki savaşın da benzer taktik ve cesaret örnekleri üzerinden birer “Zafer Mirası” olduklarına vurgu yapıldı.

 

Görsel şovuyla da dikkat çeken film; 360 derece çekim teknolojisiyle, aynı anda kayıt alan 200 adet kamerayla elde edilen görüntülerin 3D olarak görselleştirilmesiyle hazırlandı.

 

YAKLAŞIK 2 AYDA TAMAMLANDI!

 

Yaklaşık 2 ayda tamamlanan filmin post çalışmaları, Türkiye’nin en ünlü animasyon sanatçılarının yanı sıra yabancı animasyon sanatçılarının da yer aldığı 30 kişilik bir ekip tarafından yapıldı.

 

Projelendirme sürecini ve yapımcılığını Yine Ajans’ın üstlendiği Milletimize Miras Filmi, izleyenlerden tam not aldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir