2021 Hyundai Santa Cruz Modeli 15 Nisan’da Geliyor

2021 Hyundai Santa Cruz Modeli 15 Nisan’da Geliyor
2021 Hyundai Santa Cruz Modeli 15 Nisan’da Geliyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hyundai markasının Santa Cruz konsepti, aslında küçük pick-up modelini temsil ediyor. İlk tanıtım ise 2015 yılında gelmişti. Markanın bu modeli ise Kuzey Amerika için geliştirdiği biliniyor.

2015 yılından bu yana geçen süre zarfında çalışmalarına tüm hızla devam eden Güney Koreli üretici, geçtiğimiz günlerde yeni bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımda Santa Cruz modelini 15 Nisan itibariyle tanıtıma çıkacağını belirtti.

Santa Cruz ismi verilen bu kompact pick-up model, tasarım açısından yeni Tucson’u bir hayli andırıyor. Aracın ön yüz kısmı ile ön kapıları bir bütün haline getiren çizgiler, C segmenti olan SUV modeline benziyor.

ABD’de Üretilecek

 

Araç, Amerika Birleşik Devletleri sınırları içinde yer alan ve Hyundai’a ait olan Alabama tesislerinde üretilecek. İlk aşamada da sadece bu pazarda satışa sunulacak.

Hyundai bu araçla “güçlü ve verimli motor seçenekleri” sözü veriyor.

Teaser görselleri paylaşılan aracın düzeni çift kabin şeklinde dizayn edilmiş. Ön yüz bölümü ise son derece kaslı bir yapıya sahiptir.

Hyundai markasının pick-up modellerine olan ilgisi herkes tarafından biliniyor. Bu konuda kararlılığını sürdüren firma, ABD pazarına çiçeği burnunda bir modelle giriş yapacak.

Editör: Özlem Çelik

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir