Categories: Sanat

The Weeknd ve Niall Horan'dan Yepyeni Çıkışlar

The Weeknd – ‘’Double Fantasy’’

The Weeknd, Future ile birlikte seslendirdiği yepyeni çıkışı “Double Fantasy “yi yayınladı. The Weeknd’in yakında yayınlanacak olan HBO Original dizisi ‘’The Idol’’ dan çıkan ilk şarkı olan ‘’Double Fantasy’’nin prodüksiyonunda kendisi ile birlikte Mike Dean ve Metro Boomin’in ortak prodüksiyonu yer alıyor.

Sam Levinson, Abel “The Weeknd” Tesfaye ve Reza Fahim tarafından yaratılan yeni dizide, Abel “The Weeknd” Tesfaye rol alıyor. The Idol, bu yıl Fransa’da düzenlenen Festival De Cannes’da lansmanını yapacak ve 4 Haziran Pazar günü gösterime girecek.

Bu yılın başlarında The Weeknd, Spotify’daki dinlenme verilerine dayanarak Guinness Dünya Rekorları’na göre resmi olarak “dünyanın en popüler sanatçısı” seçildi.

Niall Horan – ‘’Meltdown’’

Niall Horan, dinleyenlerde iz bıracak yepyeni single’ı “Meltdown’’I, Universal Music etiketiyle yayınladı. Şarkı, dünya çapında liste başı olan süperstarın 9 Haziran’da çıkacak olan yeni albümü The Show’da yer alıyor. 

“Meltdown” gibi şarkılarla Horan, şarkı yazımına daha bilinçli yaklaşımının ardındaki itici gücü aydınlatıyor: “Ne zaman bir sorun yaşasam, en kolay şey piyanonun başına oturup içimdekileri dökmek oluyor ve ancak tekrar dinlediğimde ‘Tanrım, ne kadar dürüstmüşüm’ diyorum” diye açıklıyor.

Akıl sağlığından aşkın sonsuz karmaşıklığı ve belirsizliğine kadar her şey üzerine derin bir meditasyon olan The Show, kalbinizi mutlak gerçeğine kadar takip etmek üzerine sonsuz derecede büyüleyici bir albüm. Esquire bu konuda şunları söylüyor: “The Show, Horan’ın en savunmasız şarkı yazımlarından bazılarını içeriyor. Ağırlıklı olarak piyanoda bestelenen bu albüm, Horan’ın son zamanlardaki hayatının samimi bir yansıması…” Dijital albümü ön sipariş eden hayranlar “Meltdown” ve ilk tekli “Heaven “a anında sahip olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Recent Posts

Gündemdeki Rapçi Berkem Ezel’in yeni projeleri yolda!

Yeni şarkılar için doğru zamanı bekliyorum

18 saat ago

Araç Değer Kaybı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Trafik kazaları, araç sahipleri için hem fiziksel hem de maddi açıdan ciddi sorunlara yol açabilir.…

2 gün ago

Güncel Finansal Bilgiler: Faiz Oranları, Kasko Değeri ve Altın Fiyatları

Finansal planlamalarınızı yaparken göz önünde bulundurmanız gereken birçok önemli faktör bulunmaktadır. Bu faktörler, başarılı ve…

4 gün ago

İşletmeniz İçin Doğru Ticari Kredi Seçenekleri: Akbank ve Halkbank Ticari Kredileri ve Kredi Kartı Başvuruları

Ticari işletmeler, büyüme ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşabilmek için doğru finansman araçlarını seçmek zorundadır. İşletmelerin sermaye…

4 gün ago

Kış Sezonunun Vazgeçilmez Kazak Modelleri

Kış aylarının soğuk havalarında hem sıcak kalmak hem de şık görünmek için kazaklar ön plana…

4 gün ago

SMM Panel ve Sosyal Medya Panel Nedir?

Son yıllarda dijital dünyada sosyal medya yönetimi, markalar ve bireyler için önemli bir ihtiyaç haline…

4 gün ago