Categories: Ekonomi

Levent Kimya Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine Olcay Tekinarslan getirildi

Temizlik sektöründe Türkiye’nin yerli gücü olarak çalışmalarını sürdüren Levent Kimya’nın yeni satış ve pazarlama direktörü Olcay Tekinarslan oldu. Tekinarslan, Porçöz’ün satış ve pazarlama organizasyonuna da liderlik edecek. 

Farklı temizlik ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler sunan Levent Kimya’da üst düzey bir atama gerçekleşti. Ağustos ayı itibariyle Levent Kimya’nın Satış ve Pazarlama Direktörü Olcay Tekinarslan oldu. Tekinarslan, Levent Kimya’nın ulusal ve uluslararası satış operasyonu ile pazarlama çalışmalarının sorumluluğunu üstlenecek. Ayrıca Levent Kimya’nın öncü markası Porçöz’ün satış ve pazarlama organizasyonu da Tekinarslan’a bağlı olarak faaliyetlerini sürdürecek.

Olcay Tekinarslan, Lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Kamu yönetimi bölümünde tamamladı ve profesyonel kariyerine 1998 yılında Anadolu Efes’te adım attı. 24 yılı aşkın süre çalışmalarını Anadolu Efes’te sürdüren Olcay Tekinarslan, bu süreç içerisinde Satış Temsilcisi, Satış Şefi, Bölge Müdürü, Türkiye Pazar Geliştirme Müdürü, Türkiye Ticari Pazarlama Grup Müdürü, Anadolu Bölge Satış Direktörü, Marmara Bölge Satış Direktörü poziyonlarında görev aldı ve en son Türkiye Satış Geliştirme Direktörü olarak çalıştı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Recent Posts

Gündemdeki Rapçi Berkem Ezel’in yeni projeleri yolda!

Yeni şarkılar için doğru zamanı bekliyorum

11 saat ago

Araç Değer Kaybı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Trafik kazaları, araç sahipleri için hem fiziksel hem de maddi açıdan ciddi sorunlara yol açabilir.…

2 gün ago

Güncel Finansal Bilgiler: Faiz Oranları, Kasko Değeri ve Altın Fiyatları

Finansal planlamalarınızı yaparken göz önünde bulundurmanız gereken birçok önemli faktör bulunmaktadır. Bu faktörler, başarılı ve…

3 gün ago

İşletmeniz İçin Doğru Ticari Kredi Seçenekleri: Akbank ve Halkbank Ticari Kredileri ve Kredi Kartı Başvuruları

Ticari işletmeler, büyüme ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşabilmek için doğru finansman araçlarını seçmek zorundadır. İşletmelerin sermaye…

3 gün ago

Kış Sezonunun Vazgeçilmez Kazak Modelleri

Kış aylarının soğuk havalarında hem sıcak kalmak hem de şık görünmek için kazaklar ön plana…

3 gün ago

SMM Panel ve Sosyal Medya Panel Nedir?

Son yıllarda dijital dünyada sosyal medya yönetimi, markalar ve bireyler için önemli bir ihtiyaç haline…

4 gün ago