Categories: Sanat

Koreli fenomenler Bursa’yı tanıtıyor

Türk Hava Yolları, Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle Bursa'ya gelen Güney Koreli sosyal medya fenomenleri Sinae Chun ve Seungho Yoon (Couple_Travel_World) takipçilerine Bursa’yı tanıttı.

Bursa’nın turizmden daha fazla pay alabilmesi için Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından özellikle Güney Kore’ye yönelik başlatılan ve pandemi nedeniyle durağan bir hal alan turizm açılımı yeniden hız kazandı. Daha önce Güney Koreli sosyal medya fenomenleri ve önemli seyahat acentelerinin yetkililerini Bursa’da ağırlayan ve Bursa’nın tanıtımına yönelik çalışmalara ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Seul Büyükelçiliği ile Hankuk Üniversitesi arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Seul Büyükelçiliği, Yunus Emre Enstitüsü Seul Ofisi ve Türk Hava Yolları Seul Ofisi’nin girişimleri ile Güney Koreli öğrencilere Bursa’da staj imkanı sağlamıştı.

Koreli fenomenler tanıtıyor

Güney Kore'de Bursa'nın tanıtımı amacıyla çalışmalar kapsamında bu kez Türk Hava Yolları, Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle Güney Koreli sosyal medya fenomenleri Sinae Chun ve Seungho Yoon (Couple_Travel_World) Bursa’ya geldi. Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan program çerçevesinde Naver Blog başta olmak üzere YouTube ve benzeri platformlarda yapılacak olan tanıtım çalışması sayesinde Bursa'nın Güney Kore'de tanıtımının yapılması sağlanacak. Güney Koreli fenomenler, Bursa'nın tarihi ve turist mekanlarından paylaşımlar yapıp, takipçilerine Bursa'nın güzelliklerini anlattı. Naver Blog sisteminde 23.000 takipçisi olan sosyal medya fenomenlerinin yazdığı tanıtım yazılarının toplam erişim sayısının 16 milyonun üzerinde olması nedeniyle Bursa'nın Koreli turistler için etkili bir destinasyon olduğu belirtilmiş olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Recent Posts

Gündemdeki Rapçi Berkem Ezel’in yeni projeleri yolda!

Yeni şarkılar için doğru zamanı bekliyorum

16 saat ago

Araç Değer Kaybı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Trafik kazaları, araç sahipleri için hem fiziksel hem de maddi açıdan ciddi sorunlara yol açabilir.…

2 gün ago

Güncel Finansal Bilgiler: Faiz Oranları, Kasko Değeri ve Altın Fiyatları

Finansal planlamalarınızı yaparken göz önünde bulundurmanız gereken birçok önemli faktör bulunmaktadır. Bu faktörler, başarılı ve…

3 gün ago

İşletmeniz İçin Doğru Ticari Kredi Seçenekleri: Akbank ve Halkbank Ticari Kredileri ve Kredi Kartı Başvuruları

Ticari işletmeler, büyüme ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşabilmek için doğru finansman araçlarını seçmek zorundadır. İşletmelerin sermaye…

3 gün ago

Kış Sezonunun Vazgeçilmez Kazak Modelleri

Kış aylarının soğuk havalarında hem sıcak kalmak hem de şık görünmek için kazaklar ön plana…

4 gün ago

SMM Panel ve Sosyal Medya Panel Nedir?

Son yıllarda dijital dünyada sosyal medya yönetimi, markalar ve bireyler için önemli bir ihtiyaç haline…

4 gün ago