Categories: Spor

Kemer 2020 Futbol Kulübü şampiyonluğunu kutladı

Büyükler 2. Amatör Küme 1. Grup’ta mücadele eden Kemer 2020 Futbol Kulübü, Ahmet Erkal Spor Tesisleri’nde düzenlenen organizasyon ile şampiyonluğunu kutladı. Kutlama programına katılan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, şampiyonluklarından dolayı Kemer 2020 Futbol Kulübü’nü tebrik etti.

Kutlamalar, kulüp yöneticileri, teknik ekip ve futbolcuları taşıyan üstü açık otobüsün Kazım Gül Spor Tesisleri’nden kortej geçişiyle başladı.

Kulüp yöneticileri ve futbolcular, ilçe merkezinden geçen kortej sırasında halkı selamladı. Yüzlerce taraftar da meşale ve tezahüratlar eşliğinde takımına destek verdi. Bazı taraftarlar kulübün bayrağı ile yola yattı, bazıları da yolda aslan yürüyüşü yaptı.

Kutlama programı, Ahmet Erkal Spor Tesisleri’nde son bulan kortejden sonra devam etti. Kutlamalara, Başkan Topaloğlu’nun yanı sıra Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Cumali Afşin ve Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin de katıldı.

Kutlama programında konuşan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’in gençlerinden oluşan Kemer 2020 Futbol Kulübü’nü şampiyonluklarından dolayı tebrik ettiğini söyledi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü hatırlatan Belediye Başkanı Topaloğlu, “Kemerimizin takımı ligde çıktığı 12 maçta 9 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Ligi namağlup bitirdi ve şampiyon oldu. Zorlu bir lig maratonu sürecinde Kemer Belediyesi olarak tüm desteğimizi takımıza verdik ve vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Topaloğlu’nun konuşmasının ardından desteklerinden dolayı kendisine plaket verildi.

Kutlamalar, futbolcular ve teknik heyetin sahneye tek tek çağırılarak vatandaşlara takdim edilmesinden sonra şampiyonluk kupasının havaya kaldırılmasıyla sona erdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Recent Posts

Gündemdeki Rapçi Berkem Ezel’in yeni projeleri yolda!

Yeni şarkılar için doğru zamanı bekliyorum

12 saat ago

Araç Değer Kaybı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Trafik kazaları, araç sahipleri için hem fiziksel hem de maddi açıdan ciddi sorunlara yol açabilir.…

2 gün ago

Güncel Finansal Bilgiler: Faiz Oranları, Kasko Değeri ve Altın Fiyatları

Finansal planlamalarınızı yaparken göz önünde bulundurmanız gereken birçok önemli faktör bulunmaktadır. Bu faktörler, başarılı ve…

3 gün ago

İşletmeniz İçin Doğru Ticari Kredi Seçenekleri: Akbank ve Halkbank Ticari Kredileri ve Kredi Kartı Başvuruları

Ticari işletmeler, büyüme ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşabilmek için doğru finansman araçlarını seçmek zorundadır. İşletmelerin sermaye…

3 gün ago

Kış Sezonunun Vazgeçilmez Kazak Modelleri

Kış aylarının soğuk havalarında hem sıcak kalmak hem de şık görünmek için kazaklar ön plana…

4 gün ago

SMM Panel ve Sosyal Medya Panel Nedir?

Son yıllarda dijital dünyada sosyal medya yönetimi, markalar ve bireyler için önemli bir ihtiyaç haline…

4 gün ago