Sağlık

Jinekomasti Nedir?

Jinekomasti, erkeklerde meme dokusunun iyi huylu büyümesidir. Yeni doğan bebeklerde ve gençlerde meme büyümesi geçici olabilirken, Jinekomasti, bazı hastalıklarla ilişkili anormal bir durum veya metabolik bozukluklar, ilaçların bir yan etkisi olarak veya testosteronun doğal azalmasının bir sonucu olarak ortaya çıkabilir. Vakaların yaklaşık %25’inde jinekomastinin nedeni bilinmemektedir. Jinekomasti nispeten sık ve dünyada erkek nüfusunun yarısını etkileyen ve en sık yapılan ameliyat olduğu için oldukça popüler hale geldi. Çoğu zaman memedeki fazla yağ birikiminin doğru beslenme ve düzenli egzersiz gibi sağlıklı bir yaşam tarzı ile giderilmesi imkansızdır. Bu durumu tedavi etmenin en yaygın ve tek yöntemi ameliyattır. Fazla yağı gidermek için liposuction tek başına yeterli olabilir ya da liposuction ile kombinasyon yapılabilir ve meme başı-areola kompleksi çevresinde eğrisel bir kesi yapılır, bu da glandüler doku çıkarılmasına yardımcı olur. Yara izleri vücudun doğal kıvrımlarında gizlidir ve neredeyse görünmezdir.

Erkek Meme Küçültme Ameliyatı “Jinekomasti” nedir?

Erkek Meme Küçültme Ameliyatı yani jinekomasti son derece kişiselleştirilmiş bir prosedürdür, güvenliği ve başarılı sonucu sağlamak için oldukça deneyimli ve kurul sertifikalı bir plastik cerrah tarafından yapılmalıdır. Quartz Clinique tüm bu fırsatları sizin için sağlar…

Jinekomasti Tedavisi nasıl yapılır?

Şiddetli jinekomasti vakalarında cerrahi tedavi genel anestezi ile hastanede düşünülebilir. Bu prosedür, erkek meme büyümesinin başlamasından sonraki ilk iki yıl içinde yapıldığında en etkilidir. Jinekomasti tedavisi genel olarak erkek meme küçültme olarak adlandırılır. İki tip erkek meme küçültme ameliyatı mastektomi ve liposuction destekli mastektomidir. Meme bezinin aşırı büyümesi tespit edilirse, meme dokusu çıkarılması gerekir. Areolanın alt yarısında küçük bir kesi yapılır, meme bezi veya göğüs tomurcuğu kısmen çıkarılır ve vaser liposuction ile normal bir erkek meme veya göğüs görünümü oluşturmak için yeterli miktarda yağ ve glandüler doku alınır.

Vaser Liposuction ile Jinekomasti nasıl yapılır?

Erkek Meme Küçültme Ameliyatı, Jinekomasti denilen bir durum olan erkeklerde aşırı gelişmiş veya büyümüş göğüslerin cerrahi olarak düzeltilmesidir. Erkeklerde aşırı gelişmiş veya büyümüş göğüsler her yaştan erkekte gözlemlenebilir. Hormonal değişikliklerin, kalıtım koşullarının, hastalığın veya belirli ilaçların kullanımının bir sonucu olabilir. Jinekomasti, bazı erkeklerde duygusal rahatsızlığa ve özgüven bozukluğuna neden olabilir. Hatta bazı erkekler utançtan ve durumlarını gizlemek için belirli fiziksel aktivitelerden ve fiziksel yakınlıktan kaçınırlar.

AŞAĞIDAKİ DURUMLARDA JİNEKOMASTİ TEK SEÇENEKTİR:

  • Sağlıklı bir vücut ve normal kilo
  • Gerçekçi beklentiler
  • Erkekte aşırı meme gelişimi
  • Olağandışı büyük göğüslere sahip olmanın verdiği rahatsızlık hissi

JİNEKOMASTİ TEDAVİSİ İÇİN EN İYİ ADAY:

  • Sağlıklı ve yaşamı tehdit eden bir hastalık veya iyileşmeyi bozabilecek tıbbi durumlar yoksa,
  • Olumlu bir bakış açısıyla ve jinekomastinin fiziksel semptomlarını iyileştirmeye kararlı ise,
Jinekomasti Fiyatları Ameliyatı Olmaya Değer Mi?

Kadınlarda meme küçültme ameliyatını duymuş veya okumuş olabilirsiniz, ancak erkekler için meme küçültme ameliyatı sizi şaşırtabilir. Bazı erkeklerin bazı nedenlerden dolayı farklı fiziksel, tıbbi ve estetik sorunlara neden olan büyük göğüslere sahip oldukları doğrudur. Bu durum jinekomasti olarak bilinir.

Büyük erkek göğüslerinin bir sonucu olarak, insanlarla yüzleşmekten kaçınır ve olumsuz bir vücut imajına sahiptir. Bu tür insanların hayatının her yönü bu sorundan dolayı zorluk içermektedir. Plastik cerrahlar erkeklerde jinekomastiyi veya iri göğüsleri düzeltmek için cerrahi seçenekleri kullanırlar.

Quartz Clinique maliyet ve jinekomasti uygulanmasının faydalarını karşılaştırırsanız harcadığınız paraya değer.

Jinekomasti fiyatları öğrenmek için ve Quartz Clinique ile özel bir görüşme planlamak için lütfen +90 542 464 74 33’ü arayın veya www.quartzclinique.com dan randevu talep edin. Ziyaretinizi memnuniyetle karşılıyoruz.

Özel Quartz Poliklinik

Web Site: https://www.quartzclinique.com/

TEL: +90 212 241 46 24

Facebook:@quartzclinique

Instagram :@quartzclinique

YouTube: Quartz Clinique

Recent Posts

Yeni Nissan JUKE ikonik sarı rengi ile Türkiye’de!

Piyasaya sürüldüğü 2010 yılından bu yana dünyada 1,3 milyondan fazla adet üretilen ve Türkiye’de 37 binin…

2 saat ago

Ajda Pekkan’ın 12 Haziran’da Beşiktaş Stadyumu’nda gerçekleştireceği konserle ilgili hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor

Aralarında menajeri Sedef Aygün, orkestra şefi Mustafa Haybat ve uzun yıllardır birlikte çalıştığı kalabalık ekibiyle…

3 saat ago

Ekrem İmamoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’yu makamında tebrik etti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerini kazanan Bayrampaşa Belediye…

3 saat ago

Türkiye Finans ‘En çalışkan akıllı asistan’ ARI’yı tanıttı

Türkiye Finans’ın dijital müşteri deneyimini geliştirme adımlarından biri olan akıllı asistan ile müşteriler birçok bankacılık…

4 saat ago

‘İklim için Yapay Zeka Hackathonu’na başvuru için yarın son gün!

Samsung Electronics MENA, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ortaklığıyla düzenlediği ACT28 İkilm için Yapay Zeka…

4 saat ago