Categories: Sanat

Jazz Company’nin caz müzik geceleri kasım ayında başlıyor

Kasım ayı itibariyle özel caz gecelerine başlayacak olan Jazz Company, misafirlerine müzik ziyafetinin yanı sıra muhteşem bir gastronomi şöleni de yaşatacak. Taksim’deki Elite World İstanbul bünyesinde yer alan Jazz Company’de her cuma akşamı 22.00-01.00 saatleri arasında birbirinden değerli caz müzik sanatçıları sahne alarak, müzik severlerin hafta sonuna daha da keyifli başlamasını sağlayacak. 

 

Şehrin merkezi Taksim’de Elite World İstanbul bünyesinde yer alan Jazz Company, kasım ayında caz müzik severleri hayatına renk katacak. 

 

Her cuma 22.00-01.00 saatleri arasında birbirinden değerli müzisyenlerin sahne alacağı canlı caz gecelerinde, ilk performans 4 Kasım gecesi Kubilay Kan tarafından gerçekleştirilecek. Dünyanın önde gelen müzisyenlerinden Wynton Marsalis, Herlin Riley ve Scott Henderson gibi pek çok caz müzisyeniyle aynı sahneyi paylaşan Kan, misafirlerine keyifli ve müzik dolu anlar yaşatacak.

 

Jazz Company’de 11 Kasım akşamı ise Sevil Esen caz severlerle buluşarak özel bir performans sergileyecek. Rock, soul, flamenko, bossa nova ve caz dahil birçok stilde çalışmalara imza atan Asena Akan  18 Kasım’da, Pınar Ünal ise 25 Kasım’da sahne alacak. 

 

Misafirlerini caz dünyasında keyifli bir geceye davet eden Jazz Company, yeni sezonda sunduğu müzik ziyafetinin yanı sıra yiyecek- içecek menülerindeki yenilik ve sürprizleriyle de beğeni toplayacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Recent Posts

Gündemdeki Rapçi Berkem Ezel’in yeni projeleri yolda!

Yeni şarkılar için doğru zamanı bekliyorum

16 saat ago

Araç Değer Kaybı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Trafik kazaları, araç sahipleri için hem fiziksel hem de maddi açıdan ciddi sorunlara yol açabilir.…

2 gün ago

Güncel Finansal Bilgiler: Faiz Oranları, Kasko Değeri ve Altın Fiyatları

Finansal planlamalarınızı yaparken göz önünde bulundurmanız gereken birçok önemli faktör bulunmaktadır. Bu faktörler, başarılı ve…

3 gün ago

İşletmeniz İçin Doğru Ticari Kredi Seçenekleri: Akbank ve Halkbank Ticari Kredileri ve Kredi Kartı Başvuruları

Ticari işletmeler, büyüme ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşabilmek için doğru finansman araçlarını seçmek zorundadır. İşletmelerin sermaye…

3 gün ago

Kış Sezonunun Vazgeçilmez Kazak Modelleri

Kış aylarının soğuk havalarında hem sıcak kalmak hem de şık görünmek için kazaklar ön plana…

4 gün ago

SMM Panel ve Sosyal Medya Panel Nedir?

Son yıllarda dijital dünyada sosyal medya yönetimi, markalar ve bireyler için önemli bir ihtiyaç haline…

4 gün ago