Categories: Teknoloji

En özel doğum gününde eğlence tavan yaptı

Yeni yılın ilk günlerinde özel çocuklar ortak doğum günü programında doyasıya eğlendi

Kocaeli’deki özel çocuklar, kendileri için düzenlenen ortak doğum günü programında buluştu. Çeşitli yaş gruplarından yüzü aşkın çocuğun katıldığı doğum günü programında eğlence tavan yaptı. Dans eden, oyunlar oynayan çocuklar doyasıya yaşadıkları eğlenceyle mutluluklarını paylaştı.

UNUTAMAYACAKLARI BİR GÜN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde gerçekleştirdiği sosyo-kültürel faaliyetlerini genişleterek sürdürüyor. Yaptığı çalışmaları çeşitlendirerek renklendiren Büyükşehir, özel bireylere yönelik çalışmalarını da aralıksız olarak gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Kartepe Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda bulunan özel çocuklar için düzenlenen ortak doğum günü programında çocuklar ve aileleri unutamayacakları bir gün yaşadılar.

YENİ YILA MUTLU BAŞLANGIÇ

Ortak doğum günü programına çocuklar ve ailelerin yanında okulda çalışan öğretmen ve diğer personeller, Kocaeli Gönüllüleri ve Büyükşehir yetkilileri katıldı. Okulun yanında yer alan kapalı spor salonunda yapılan organizasyonda bando ve palyaçolar eşliğinde pasta kesildi. Çalınan müzik eşliğinde oyunlar oynanırken, pamuk şeker ve mısır ikramı yapıldı. Çocuklara forma hediye edilirken, yaş gruplarına göre de oyuncak verildi. Yeni yılın ilk günlerinde gerçekleştirilen program, 2023 yılının güzelliklerle sürmesi temennisi ile son buldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Recent Posts

Doğum Sonrası Cinsel Hayat Ne Zaman Başlamalı?

Doğum sonrası cinsel hayata ne zaman dönülmeli ve endişeler nasıl azaltılabilir?

2 gün ago

Özet Bilgi Uygulaması Bitely, İstanbul’da Tanıtıldı

“Öğrenme yolculuğundaki yeni arkadaşın” sloganı ile yola çıkan ve kullanıcılarının ilgi alanlarına yönelik bilgiye ulaşabilecekleri…

3 gün ago

Programatik Satın Alma

Programatik satın alma, dijital reklam endüstrisinde giderek daha fazla popülerlik kazanan bir terimdir. Geleneksel reklam…

3 gün ago

Ekolojik Köy Nedir?

Son yıllarda, sürdürülebilir yaşam ve doğayla uyumlu bir hayat sürdürme arayışı içinde olan insanlar arasında…

3 gün ago

Büro Sandalyesi

Modern iş dünyasında, çalışanların büyük bir kısmı günlerinin önemli bir bölümünü masa başında geçiriyor. Bu…

3 gün ago

Ankara Konut Projeleri

Ankara, Türkiye'nin başkenti ve en büyük ikinci şehri olup, hem tarihi zenginliği hem de modern…

3 gün ago