Categories: Sanat

Düşler Resim Sergisi BAKSM'de

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Beylikdüzü Resim Çalıştayı’na katılan Ressam Eda Çığırlı’nın  “Düşler” adlı resim sergisi Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı. 14 Ocak 2024 tarihine kadar açık olan sergide sanatçının düşlerini temsil eden birbirinden özel eserler sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sanatın ve sanatçının her daim yanında olan Beylikdüzü Belediyesi bir sergiye daha ev sahipliği yapıyor.  Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Beylikdüzü Resim Çalıştayı’na katılan ressam Eda Çığırlı’nın “Düşler” adlı resim sergisi Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Galeri Bedri Rahmi Salonu’nda açıldı. Sergi açılışına Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Handan Öztürk ile çok sayıda ziyaretçi katılım sağladı. 14 Ocak 2024 tarihine kadar ziyarete açık olacak sergide sanatçının düşlerini temsil eden birbirinden özel eserler sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergi açılışının ardından Galeri Bedri Rahmi B Salon’unda Eda Çığırlı ile Psikoterapist Hülya Aydar ve Klinik Psikolog Işıl Ünal’ın konuk olduğu bir söyleşi de gerçekleşti.

 

Çığırlı: Hepinizi bir rüyanın içine dahil etmek istedim

Serginin açılışında konuşan Ressam Eda Çığırlı, ‘Düşler’ sergisinin kendisinin ikinci kişisel sergisi olduğuna vurgu yaparak, “Bu sergide sizleri, hepinizin dahil ve ait olduğu bir rüyanın içine çekmek istedim. Umarım sizlere ulaşabilirim. Burada olmaktan dolayı çok heyecanlıyım, ilgi gösterip katılan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Handan Öztürk ise “Beylikdüzü, sanata ve sanatçıya kıymet veren, özen gösteren, sanatçıların düşleriyle, gençlerimizin hayalleriyle tasarlanan güzel bir kent. Sergiyi gezdiğim zaman çok keyif aldım. Düşleriniz bizlere ışık olsun, düşlemeye devam edin” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Recent Posts

iyzico’dan Kadın Girişimcilere Destek

iyzico'nun Kadın Girişimci Destek Programı'na başvurun! Finansal destek ve eğitim fırsatlarından yararlanın.

6 saat ago

Kaş Villa Kiralama ile Benzersiz Bir Tatil Deneyimi

Kaş, Türkiye'nin en güzel tatil yerlerinden biri olarak bilinir. Denizi masmavi, doğası yeşil ve havası…

21 saat ago

Evden Eve Nakliyat

Bu makalede evden eve nakliyat hakkında en yeni ve en güncel bilgiler yer almaktadır. Nakliye…

21 saat ago

Hibe Paketi ile Girişimcilere Destek

Dorabase, "Girişimci Hibe Paketi" ile girişimcilere 180.000 TL değerinde geri ödemesiz destek sağlıyor.

1 gün ago

OyunExe’de Kampanyalı Roblox Robux Fırsatları

OyunEx, Roblox oyuncuları için harika bir fırsat sunuyor: Roblox Robux Satın Al işlemi yaparak 1000 robux kazanma…

2 gün ago

Ev İlaçlama ve Böcek İlaçlama

Ev ilaçlama ve böcek ilaçlama fiyatları hakkında bilmeniz gerekenler ve sağlıklı çözümler. Ev ilaçlama ve…

4 gün ago